Website laten maken Amsterdam

VanDoen Academie

VanDoen Academie biedt maatwerk trainingen aan medewerkers in de zorg. Cursisten krijgen les in risicovolle handelingen zoals stoma- en wondzorg. Jouw kennis bijspijkeren over ziektebeelden of beter leren omgaan met dementie? De ervaren BIG-geregistreerde trainers van VanDoen Academie zorgen voor maximale leeropbrengst door de gouden combi van o.a. e-learning, testen en praktijkopdrachten. De trainingen worden zowel incompany als op hun locatie in Amsterdam gegeven.

‘’Onze focus ligt niet op vertellen hoe het moet, maar laten ervaren hoe het is.’’

De Tijdvooreensite site van VanDoen Academie

Met dit webdesign heeft VanDoen Academie een goede balans gevonden tussen speelsheid (tekeningen en typografie) en professionaliteit. De website heeft een geheel eigen look & feel, mede door de vrolijke coach aan de zijkant die de website als het ware vasthoudt. De basiskleur (oranje) komt overal terug. Ondanks de felheid van de kleur ontbreekt het schreeuwende karakter.

Alle verschillende soorten trainingen worden haarfijn uitgelegd. Als lezer weet je precies wat je bij VanDoen Academie kunt leren en door wie de trainingen worden gegeven. Naderhand wordt de lezer aangespoord om zich aan te melden (call-to-action). Bij een klik wordt men doorgelinkt naar de contactpagina. Deze pagina is voorzien van een kort formulier, een Google Maps kaartje en foto’s van hun locatie in Amsterdam.

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Betaalbaar website pakket voor taxi service

Taxi-First

Dienstverlening

twee mannen aan het werk

Zakelijke brievenbus

MKB - Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening