Betaalbare website voor horeca zoals The Uptown Meat Club

Lekker eten bij The Uptown Meat Club

The Uptown Meat Club in Amsterdam is een paradijs voor echte vleesliefhebbers. Je krijgt hier geen kiloknallers of frikandellen op je bord, maar alleen de allerbeste steaks. Lekker biologisch en zonder poespas. Voor jonge vleesliefhebbers staan er tevens ook kipnuggets en mini burgers op het menu. Verzamel dus alle meatlovers uit je kennissen- en vriendenkring; het restaurant heeft plek voor wel 100 personen!

‘’In een wereld waar tofu, soja en vegetarische salades de voedingsindustrie domineren, presenteren wij vol trots onze hoge kwaliteit steaks’’.

De Tijdvooreensite site van The Uptown Meat Club

Als de naam van het restaurant nog niet genoeg tot de verbeelding sprak, wordt dit goedgemaakt door de fraaie website. Op elke foto prijkt een mooi stuk vlees waar het water je van in de mond loopt. Het is voor bezoekers al snel duidelijk wat The Uptown Meat Club hen te bieden heeft. The Uptown Meat Club heeft tevens veel aandacht besteedt aan het overbrengen van hun verhaal. Op de meertalige website is te lezen waar het vlees vandaan komt en hoe de chef dit bereidt. De teksten hebben een SEO-boost gekregen van onze inhouse tekstschrijver.

Uiteindelijk draait het bij deze website om keiharde conversies; bezoekers moeten een tafel reserveren. Dankzij de integratie met het online reserveringssysteem van Formitable, gaat dit super eenvoudig. Dit stijlvol ogende boekingssysteem maakt het tevens voor The Uptown Meat Club mogelijk om wekelijkse specials te promoten.