Website laten maken voor vastgoedbeheerder

Vasténgoedbeheer

Wie één of meerdere panden verhuurt en hier zo weinig mogelijk werk aan wil hebben, kan terecht bij Vasténgoedbeheer. De vlotte en gedreven vastgoedspecialisten helpen verhuurders onder meer bij het maken van maandelijkse rapportages en het incasseren van de huur. Is er een lekkage of defecte deurklink? Vasténgoedbeheer regelt de juiste vakmensen en schakelt direct met de huurder(s). Het resultaat: een netjes onderhouden woning of bedrijfspand én tevreden huurders.

‘’Voor zowel particuliere als institutionele beleggers beheren wij objecten, zoals woningen, studentenhuisvestiging, winkelpanden en kantoren.’’

De Tijdvooreensite site van Vasténgoedbeheer

Met het websitepakket van Tijdvooreensite heeft het team van Vasténgoedbeheer een informatieve en moderne site gemaakt. Door de accentkleur uit het logo (oranje) en de zwart-wit foto’s consistent toe te passen, is de website één mooi geheel geworden. Vasténgoedbeheer schakelde onze inhouse copywriter in voor het schrijven van alle teksten. Bij het schrijven van de teksten is onder meer rekening gehouden met belangrijke onpage SEO-factoren zoals interne links, subkoppen en rich content. Via de portal kunnen huurders 24/7 een melding maken van eventuele defecten of storingen. Tot slot is de website van Vasténgoedbeheer volledig AVG-proof dankzij de documenten en cookiemelding van Cookiecode.