Survey module

Met de Survey module kun je jouw websitebezoekers custom made vragenlijsten voorleggen. Deze surveys zijn een goede manier om meer te weten te komen over je bezoekers én hen sneller te laten converteren. De Survey module van Tijdvooreensite is met name interessant voor ondernemers Health & Lifestyle branche (o.a. coaches), maar ook voor andere branches zoals de bouw kan de module functioneel zijn. Heeft iemand de vragenlijst voltooid? Dan presenteer jij een persoonlijk advies, gebaseerd op de antwoorden die zijn gegeven.

De survey is volledig in de huisstijl van jouw website.

Het aanmaken van een survey

De Survey module biedt de optie om één of meerdere surveys aan te maken. Per survey kun je een onbeperkt aantal vragen aanmaken. Om vroegtijdige afhakers te voorkomen, is het raadzaam om de survey niet al te lang te maken. Meestal is 10 tot 30 vragen voldoende om tot een gedegen uitslag te komen. In de module kun je alleen multiple choice vragen creëren. Het stellen van open vragen aan bezoekers is dus niet mogelijk. Elke vraag bevat een optioneel tekstveldje waar je eventueel uitleg kwijt kunt.

Voorbeeld survey module website Dutch Healer
De survey module op de website van The Dutch Healer

Naast het bedenken van vragen is ook de invulling van de antwoordmogelijkheden volledig aan jou. Een veelgebruikte opbouw voor de keuzemogelijkheden is als volgt: mee eens, neutraal en niet mee eens. Elke keuzemogelijkheid geef je een score mee. Aan de hand van de eindscore kun je met een persoonlijk advies of behandelplan komen. De uitslagen van alle ingevulde vragenlijsten kun je in het CMS bekijken.

Bekijk de websites van The Dutch Healer of IKARIA Clinics voor praktijkvoorbeelden. Wil je de Survey module integreren op jouw Tijdvooreensite website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op