Website Copyvink

Website voor Copyvink

"Een goede tekst brouw je niet zelf", aldus CopyVink. Copy is het basisingrediënt van elke website. Een goede website zit boordevol prikkelende teksten die naar meer smaken. Bezoekers zijn dol op goede webtekst, en Google lust er ook wel pap van.

Een websitepakket waar alles in zit

Sigrid Vink wilde als freelancer een website met veel functionaliteiten. Een website op maat laten bouwen zou aardig in de papieren lopen. De keuze voor Tijdvooreensite was dan ook een logische. En voor de vaste websiteprijs van € 649,00 euro bleef ze ook nog eens ver binnen budget. Maar de belangrijkste voorwaarde was of de website met CMS voldeed aan de eisen die een SEO copywriter stelt. Gelukkig slaagden we voor deze test.

Nu is de website live!

De website van CopyVink is een kleurrijkeen goed gevulde website geworden waarin de vrolijke vink centraal staat. Alle diensten van CopyVink zijn snel en overzichtelijk te vinden op haar website. Door de SEO-mogelijkheden die het CMS biedt is de website inmiddels goed vindbaar in Google en lopen de aanvragen voor SEO copywriting binnen. Als freelance copywriter werkte Sigrid met diverse grote content managementsystemen waaronder Wordpress, Magento en Wix. Maar het CMS van Tijdvooreensite is door de eenvoud en optimale functionaliteiten favoriet.

Gerelateerde websites

Website Mirjam Janssen

Mirjam Janssen

Schrijvers - Dienstverlening