Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Jesse Zwart en Lars Buckx zijn van kinds af aan al de beste ‘vogelvrienden’. Samen duiken ze de natuur in om prachtige vogels te spotten. Vanuit hun passie hebben ze Dagjevogelen.nl opgericht voor mensen die óók (onder leiding van een gids) graag op pad gaan met de verrekijker om unieke vogelsoorten te bewonderen. Het duo biedt onder andere privé- en groepsexcursies aan voor zowel beginnende als gevorderde vogelaars.

‘’Een dagje vogelen is de ultieme manier om even bij te komen van het drukke dagelijkse bestaan en te genieten van de natuur.’’

De Tijdvooreensite site van Dagjevogelen.nl

Het is haast onmogelijk om niet vrolijk te worden van de website van Jesse en Lars. Op de homepage worden bezoekers getrakteerd op een gelikte slider (met sfeervideo), persoonlijke foto’s en een ijzersterk, sympathiek verhaal waarin hun passie naar voren komt. Wie een dagje wil vogelen, bekijkt simpelweg de excursiekalender. Per maand is te zien welke excursies georganiseerd worden. Zo kan men bijvoorbeeld naar het markermeer om watervogels te spotten of naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. Bij elke aparte excursie staat extra informatie (prijs, datum, eindtijd) en een compact inschrijfformulier. De oprichters Lars en Jesse hebben nog een aantal vogelliefhebbers opgetrommeld om te werken als gids voor Dagjevogelen.nl. Iedere gids heeft een eigen, uitgebreide pagina waar geïnteresseerden kennis met hen kunnen maken. Tijdvooreensite is zo trots als een pauw op deze mooi gevulde website!

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening

twee mannen aan het werk

Zakelijke brievenbus

MKB - Dienstverlening

Website laten maken voor groothandels

Panel Vision BV

Dienstverlening - Bouwbedrijven