Tandarts website Tandartspraktijk Bovens Roosendaal

Tandartspraktijk Bovens

In het centrum van Roosendaal bevindt zich Tandartspraktijk Bovens. Het is een kleinschalige, moderne praktijk met twee behandelkamers. Aan het hoofd staat MSc tandarts Paul Bovens. Hij heeft jarenlang in Duitsland gewerkt als tandarts en implantoloog maar reisde terug naar Nederland om hier zijn eigen praktijk te beginnen. De tandarts- en preventie assistenten maken het team compleet.

‘’Binnen de praktijk wordt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aangeboden, van preventie tot implantologie en orthodontie.’’

De Tijdvooreensite site van Tandartspraktijk Bovens

Met het website pakket van Tijdvooreensite creëerde Tandartspraktijk Bovens een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke website. Op de teampagina kunnen potentiële cliënten kennismaken met de medewerkers. De pagina is goed gevuld met leuke foto’s en teksten. Ook de andere pagina’s, waaronder de behandelingen onder algemene tandheelkunde, zijn flink gevuld met relevante content. Al deze pagina’s zijn tevens voorzien van een responsive contactformulier in de widget. De widgets in het website pakket zijn ideaal om pagina’s te customizen.