Eversports

Met de softwareoplossing Eversports Manager ben je als eigenaar van een fitness- of yogastudio, boksclub of sportcentrum heel wat uurtjes minder kwijt aan administratieve rompslomp. Ontdek snel de voordelen van deze alles-in-één software.

Wat is Eversports?

Eversports is een gebruiksvriendelijke management software voor de fitness-en-health branche. Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf werd in 2013 opgericht door voormalig nationaal volleybalspeler Hanno Lippitsch en Emanuel Steininger. Hun missie: sportondernemers helpen om hun boekingen, betalingen en activiteiten eenvoudig te beheren. De software van Eversports is ontwikkeld in samenwerking met studio- en sportcentra-eigenaren. Op dit moment maken meer dan 3.200 studio's en sportfaciliteiten gebruik van Eversports Manager. Enkele voorbeelden zijn Calisthenics Amsterdam en Yoga Studio Kokos in Beverwijk.

De beheersoftware van Eversports

Met de zogeheten Eversports Manager beheer je jouw activiteiten, boekingen, betalingen, roosters en annuleringen op één plek. Je administratie wordt volledig geautomatiseerd. Uren achter je computer zitten voor administratieve rompslomp hoeft dus niet meer. Die tijd kun je weer mooi besteden aan lesgeven of andere dingen. We zetten de belangrijkste functies van Eversports op een rij:

 • Online reserveren
 • Video-on-demand tool
 • Live streaming
 • Klantenoverzicht
 • Factuuradministratie
 • Smart payroll management
 • Cursus- en workshopbeheer
 • Diverse koppelingen mogelijk (MailChimp, Eversports app)

Eversports: meer overzicht en controle, minder werk

Wie op zoek is naar een beheer software met uitgebreide functionaliteiten specifiek voor de fitness-en-health branche, vindt in Eversports wellicht de ideale match. Tijdvooreensite vertelt je graag meer over de belangrijkste features.

Activiteiten realtime beheren

Of je nou lessen, workshops of cursussen aanbiedt; in Eversports Manager maak je gemakkelijk je activiteitenrooster aan met je eigen bedrijfskleuren. Je kunt filters aanmaken voor bijv. docenten of type sport. Op deze manier pikken leden de gewenste work-out er sneller tussenuit. Leden kunnen alle sportactiviteiten in het rooster online boeken en direct betalen. Eversports biedt diverse betaalopties aan zoals iDEAL, PayPal en creditcard.

Smart Payroll Beheer

De functie Smart Payroll Beheer is ideaal voor eigenaren die meerdere docenten of trainers in dienst hebben. Aan het eind van iedere maand ontvangen ze automatisch een melding met daarin een overzicht van al hun activiteiten en hun salaris.

Video-On-Demand

Voor een yogales of intensieve BBB-training hoeft men tegenwoordig de deur niet meer uit. Online zijn vele work-outs te vinden. Met de Video-On-Demand tool van Eversports laat je jouw community meedoen met jouw lessen vanuit hun eigen woonkamer. Het is een manier om 24/7 beschikbaar te zijn voor jouw leden én extra inkomsten te creëren. Je kunt de video’s die je maakt namelijk per stuk verkopen of een lidmaatschap bieden voor onbeperkt toegang tot jouw videobibliotheek.

Eversports prijzen

Je hebt bij Eversports keuze uit 5 verschillende pakketten: Light, Starter, Accelerate, Professional en Champion. Bij elk pakket zijn alle functionaliteiten inbegrepen. Het verschil zit ‘m in het aantal boekingen dat je kunt binnenkrijgen. De goedkoopste (Light) kost circa €54 per maand en gaat tot 49 boekingen. Hoe groter je als fitnessstudio bent, hoe meer je voor een Eversports pakket betaalt. Bij jaarlijkse facturatie ontvang je 17% korting. Voor grote sportcentra heeft Eversports een apart, op maat gemaakt abonnement (Enterprise).

PakketLightStarterAccelerateProfessionalChampion
Max. aantal boekingen per maand491995991.4991.500


De Eversports Manager is uitbreidbaar met optionele extensies. Een aantal hiervan zijn geheel gratis, waaronder de MailChimp integratie voor het versturen van nieuwsbrieven. Integraties met de OneFit app en ClassPass vallen onder de premium extensies. Hiervoor betaal je circa €10 per locatie per maand.

Eversports op jouw website

Of je nu een complete gym studio hebt of uitsluitend badmintonles geeft; de Eversports Manager heeft de tools in huis om jouw business succesvoller te maken. Wil je net als 3.200 studio's en sportfaciliteiten ook Eversports op je website? Tijdvooreensite zet de voor- en nadelen van de tool voor je op rij zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken:

Voordelen

 • Intuïtief dashboard
 • Complete management software
 • Klanten kunnen online boeken en direct betalen
 • Integatiemogelijkheden met andere platformen (o.a. de OneFit app)
 • Kleuren van het activiteitenrooster zijn aanpasbaar
 • Video-on-demand + live streaming tool
 • Nederlandstalige klantenservice
 • Chatfunctie (op werkdagen tussen 9:00 -17:00 u) beschikbaar voor hulp

Nadelen

 • Geen opties voor kortingscodes en acties
 • De overstap van de huidige software naar Eversports wordt soms als lastig ervaren
 • Klantenservice niet beschikbaar in het weekend

Integreer Eversports met Tijdvooreensite

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw Tijdvooreensite website koppelen aan de management software Eversports? Wij zorgen voor een feilloze integratie! Heb je nog geen website óf is de website van je tennisclub, yogastudio of kleinschalige sportschool sterk verouderd? Tijdvooreensite bouwt binnen een week een moderne website voor je. Ons websitepakket biedt tal van functionaliteiten (o.a. formulieren, bloggen, fotoalbums) die voor jou als sportfaciliteit een must zijn. Uiteraard kunnen we de website aan een bestaande software koppelen.

Meer weten over het websitepakket Laat mij voorbeeldwebsites zien