Website laten maken therapeut

EMDR Praktijk Westerhout

Suzanne Terhorst werkt al ruim 20 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg met jongeren en volwassenen. Vanuit haar eigen praktijk aan de Zijlweg (Haarlem) helpt Suzanne mensen bij de verwerking van traumatische gebeurtenissen. Dit doet zij middels de kortdurende behandelmethode Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort EMDR. Samen met cliënten maakt ze korte metten met nachtmerries, slapeloze nachten en nare flashbacks.

‘’EMDR is effectief bij post traumatische stresstoornissen (PTSS) en traumaverwerking, maar ook bij uiteenlopende andere klachten.’’

De Tijdvooreensite site van EMDR Praktijk

Het is knap hoe de website van EMDR Praktijk Westerhout balans weet te houden tussen zachtheid en zakelijkheid. Zo zorgen de typografie en de gekleurde cirkels op de achtergrond voor een zachte touch, maar wordt het geheel nergens te kinderlijk. De content zelf en de (primaire) kleur blauw zijn meer zakelijk van aard. De website bevat veel informatieve teksten, zowel over de behandelmethode als Suzanne als therapeut. Door de overzichtelijke menustructuur en luchtige opmaak raak je echter niet overweldigd door de hoeveelheid informatie. Het is duidelijk dat Suzanne de website ingericht heeft met veel oog voor haar potentiële cliënten.