Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

De ambitieuze jongens Timo, Nick en Michael hebben veel ervaring op het gebied van IT-bemiddelingen. Na enkele jaren besloten zij om hun krachten te bundelen. Dit resulteerde in The Next Moove. The Next Moove koppelt opdrachtgevers aan IT-specialisten voor tijdelijke opdrachten of voor een vast dienstverband. 

‘’The Next Moove biedt de oplossing in procescontrole, tijdreductie in het recruitment proces en daarmee lagere inhuurkosten.’’

De Tijdvooreensite site van The Next Moove

De tijdvooreensite website van deze ‘IT-Staffing partner’ geven we graag een plekje in ons portfolio. Timo, Nick en Michael hebben niet alleen verstand van IT, ze hebben ook zeker oog voor webdesign. De site ziet er strak, modern en erg professioneel uit. De balans tussen tekst en beeld is perfect. De eigen geproduceerde video in de homepageslider geeft de website een unieke touch. De website bevat een handjevol pagina’s waarvan de vacaturepagina wellicht het meest opvalt. Door middel van een zogeheten iframe is een vacatureoverzicht toonbaar gemaakt. IT-talent kan hier door beschikbare job offers struinen en filteren op provincie of stad.

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Betaalbaar website pakket voor taxi service

Taxi-First

Dienstverlening

twee mannen aan het werk

Zakelijke brievenbus

MKB - Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening