Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

De ambitieuze jongens Timo, Nick en Michael hebben veel ervaring op het gebied van IT-bemiddelingen. Na enkele jaren besloten zij om hun krachten te bundelen. Dit resulteerde in The Next Moove. The Next Moove koppelt opdrachtgevers aan IT-specialisten voor tijdelijke opdrachten of voor een vast dienstverband. 

‘’The Next Moove biedt de oplossing in procescontrole, tijdreductie in het recruitment proces en daarmee lagere inhuurkosten.’’

De Tijdvooreensite site van The Next Moove

De tijdvooreensite website van deze ‘IT-Staffing partner’ geven we graag een plekje in ons portfolio. Timo, Nick en Michael hebben niet alleen verstand van IT, ze hebben ook zeker oog voor webdesign. De site ziet er strak, modern en erg professioneel uit. De balans tussen tekst en beeld is perfect. De eigen geproduceerde video in de homepageslider geeft de website een unieke touch. De website bevat een handjevol pagina’s waarvan de vacaturepagina wellicht het meest opvalt. Door middel van een zogeheten iframe is een vacatureoverzicht toonbaar gemaakt. IT-talent kan hier door beschikbare job offers struinen en filteren op provincie of stad.

Gerelateerde websites

Moderne website voor De Sinterklaasfabriek

De Sinterklaasfabriek

Dienstverlening

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening

Betaalbare website voor recruitmentbureau Amsterdam

Noggin Recruitment

Dienstverlening

Goedkope website Haarlem De Groene Glazenwassers

De Groene Glazenwassers

Dienstverlening