Horecawebsite voor Friethuys Nova in Utrecht

Friethuys Nova

De lekkerste zelfgemaakte friet (of patat) van Utrecht haal je bij Friethuys Nova. De snackbar is gevestigd in Winkelcentrum Nova en leent zich goed als eetpauze locatie tussen het winkelen door. Aan lekkere, huisgemaakte sauzen en snacks geen gebrek; zelfs de echte Utrechtse Croquette vind je hier op de menukaart!

‘’Als gedreven ondernemers met hart voor de zaak laten wij u graag optimaal genieten van de lekkerste snacks’’.

De Tijdvooreensite site van Friethuys Nova

De horecawebsite van Friethuys Nova heeft twee duidelijke doelen. Voorop staat bezoekers een inkijkje geven in het uitgebreide assortiment. Het tweede doel is om bezoekers contact te laten opnemen voor bestellingen. Op diverse plekken op de website staan opvallende call-to-action-balken met contactgegevens. Daarnaast is de bel-button aan de rechterzijde sticky gemaakt. Al met al kunnen bezoekers door het gebruiksvriendelijke ontwerp binnen een paar tellen de gewenste informatie vinden.

Dat Friethuys Nova niet zomaar een snackbar is, wordt op de website zeker duidelijk gemaakt. In de teksten én beelden ligt de nadruk sterk op kwaliteit en het feit dat de friet dagelijks vers gesneden wordt. Een ding is zeker; als bezoeker krijg je gegarandeerd zin in een heerlijk patatje mét saus!