Website voor Saskia's Huiskamerrestaurant in Amsterdam

Saskia's Huiskamerrestaurant

Bijna twintig jaar geleden besloot Saskia om haar kookhobby uit te breiden. Aan de Albert Cuypstraat vond zij het ideale pand. Samen met vrienden en familie toverde zij een Indiaans afhaalrestaurant om tot haar eigen Huiskamerrestaurant. Inmiddels is het restaurant uitgegroeid tot een bijzondere table d’hote met plek voor 10 tot 24 gasten.

‘’Wat in 2001 begon als een etentje voor medestudenten bij Saskia thuis, groeide uit tot een bijzondere table d’hote in de Amsterdamse Pijp.’’

De Tijdvooreensite site van Saskia's Huiskamerrestaurant

De website van Saskia's Huiskamerrestaurant is helemaal af. Potentiële gasten vinden hier een overzicht van het menu, de wijnen en het achtergrondverhaal van de eigenaresse Saskia. Reserveren kan simpelweg door het sturen van een e-mail. Het oog wil ook wat moet Saskia gedacht hebben. Met foto’s van de gerechten en het interieur plus de zelfontworpen zwart-wit icoontjes is de website helemaal eigen gemaakt.

De kleuren en elementen van het ‘vintage’ interieur komen in het webdesign weer duidelijk naar voren. Saskia heeft gekozen voor het lettertype Old Standard TT. Het ontwerp van dit font is geïnspireerd op de moderne schreven uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw. Het is klassiek en eigentijds tegelijk, daarom past het zo goed.