Horeca website Restaurant Pinokkio

Restaurant Pinokkio

Bij Restaurant Pinokkio in Hillegom eet je de lekkerste Italiaanse pasta, pizza en huisgemaakte tiramisu. De menukaart is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Met de prachtige muurschilderingen van het Colosseum en de grote meren met bergen op de achtergrond, waan je je bijna in Italië!

‘’Restaurant Pinokkio biedt u een uitgebreide menukaart, bestaande uit heerlijke authentieke Italiaanse gerechten en grill maaltijden.’’

De Tijdvooreensite site van Restaurant Pinokkio

Wie de website van Pinokkio bezoekt, moet haast wel honger krijgen van de prachtige foto’s van de gerechten. De foto’s zijn gemaakt door onze huisfotograaf Alex Cohen. Hij is een meester op het gebied van food fotografie, maar weet ook hoe hij mensen op hun mooist vastlegt. De fotografie is hier een essentieel onderdeel van de website. Middels de speciale restaurantmodule kunnen potentiële gasten ieder gerecht (inclusief de prijs) op de menukaart bekijken. Uiteraard is er ook gedacht aan de optie online reserveren. Hiervoor is een koppeling gemaakt met het systeem van The Fork.