Website laten maken hoveniersbedrijf

Postma in hart en Hovenier

Postma in hart en Hovenier (voorheen Hiddema Hoveniers) is een veelzijdig hoveniersbedrijf uit Groningen. In de afgelopen 20 jaar heeft het bedrijf al aardig wat tuinen een flinke upgrade gegeven. Van sierbestrating in een kleine achtertuin tot grootschalige tuinprojecten met vijvers, meters schutting en exotische bloemen; Jan Postma en zijn team draaien hun hand er niet voor om.

‘’Wij hebben al 20 jaar ervaring met allerlei tuinwerkzaamheden. Van ontwerp tot tuinrenovatie.’’

De Tijdvooreensite site van Postma in hart en Hovenier

Na één blik op de homepage weet je voldoende: dit bedrijf kan mij helpen aan de tuin van mijn dromen. Er wordt hier helder gecommuniceerd over de verschillende hovenierswerkzaamheden, het werkgebied en hoeveel jaren ervaring Postma in hart en Hovenier in the pocket heeft. Daar houden we van. Om potentiële klanten een idee te geven hun vakmanschap, zijn diverse projecten uitgelicht middels fotoalbums. Tijdvooreensite heeft geholpen met het overzetten van de content.

De huisstijl is consistent doorgevoerd. Zo komen de kleuren roze en groen uit het logo op diverse plekken terug. Voor een speelse touch zijn de call-to-actions voorzien van een sierlijk handschriftlettertype (Shadows Into Light).