Horeca website Mango's Beachbar Zandvoort

Mango's Beachbar Zandvoort

Denk je aan gezellige zomeravonden met vrienden, cocktails en heerlijke tapas, dan denk je aan Mango's Beachbar! Bij een bezoek aan deze strandtent in Zandvoort waan je je helemaal in Cuba of Spanje. Mango's Beachbar is bijna het hele jaar geopend en leent zich uitstekend voor BBQ’s, feestjes en bedrijfsevenementen. Zo wordt hier meerdere malen per jaar het gratis zomerfestival Zandvoort Alive georganiseerd.

‘’Dé plek waar je al jaren wordt omringt door Latino sferen, heerlijke tapas en koude drankjes en dat terwijl je geniet van de Zandvoortse zon!’’

De Tijdvooreensite site van Mango's Beachbar

De website van Mango's Beachbar is een zogeheten one-pager. Alle onderdelen van de website staan als het ware op één pagina. Om te navigeren, hoef je als bezoeker alleen te naar boven- of beneden scrollen. Dit maakt de website extra gebruiksvriendelijk. Alleen de offerte + brochure staat op een aparte pagina. De grootste blikvanger van de website is toch wel de videoheader. Deze is prachtig en professioneel geproduceerd, zit boordevol enthousiasme en bovenal: de sfeer van Mango's Beachbar is ijzersterk neergezet. De video verleidt direct om een tripje naar Zandvoort te plannen en deze leuke strandtent te bezoeken voor een hapje en een drankje. Wil jij ook zo’n videoheader op jouw Tijdvooreensite website? In dit blogitem lees je hoe je dit realiseert.

Tot slot is een goede horeca website niet compleet zonder menukaarten. Via handige buttons kunnen bezoekers vier verschillende menukaarten (dranken, lunch, tapas en diner) bekijken. Mango's Beachbar heeft ervoor gekozen om de menu’s in PDF-vorm te maken. Dit geeft grafisch een mooi resultaat welke tevens helemaal in lijn is met de huisstijl.