Horeca website Mango's Beachbar Zandvoort

Mango's Beachbar Zandvoort

Denk je aan gezellige zomeravonden met vrienden, cocktails en heerlijke tapas, dan denk je aan Mango's Beachbar! Bij een bezoek aan deze strandtent in Zandvoort waan je je helemaal in Cuba of Spanje. Mango's Beachbar is bijna het hele jaar geopend en leent zich uitstekend voor BBQ’s, feestjes en bedrijfsevenementen. Zo wordt hier meerdere malen per jaar het gratis zomerfestival Zandvoort Alive georganiseerd.

‘’Dé plek waar je al jaren wordt omringt door Latino sferen, heerlijke tapas en koude drankjes en dat terwijl je geniet van de Zandvoortse zon!’’

De Tijdvooreensite site van Mango's Beachbar

Mango's heeft met ons websitepakket een volwaardige horecawebsite gemaakt. In tekst en beeld wordt de sfeer van Mango's Beachbar overgebracht. Op de site vindt men meer informatie over het organiseren van feesten en (zakelijke) events bij Mango's. Tot slot is een goede horeca website niet compleet zonder menukaarten. Via handige buttons kunnen bezoekers vier verschillende menukaarten (dranken, cocktails en Food) bekijken. Mango's Beachbar heeft ervoor gekozen om de menu’s in PDF-vorm te maken. Dit geeft grafisch een mooi resultaat welke tevens helemaal in lijn is met de huisstijl. Honger gekregen van de menukaart? Dan kun je direct online reserveren dankzij de integratie met Guestplan.