Horeca website Os’s Burgers

Os’s Burgers Hillegom

Bij Os’s Burgers in Hillegom staan geen lullige hamburgers met één blaadje sla en een klodder saus op het menu. Nee, iedereen met stevige trek kan zich hier te goed doen aan royale burgers met catchy namen als The Onion Jack, The Hot Mama en The Bacon Boss. Naast (vega)burgers is er een grote rol weggelegd voor spareribs, chicken buckets en milkshakes.

‘’Wij gebruiken bij Os's Burgers elke dag vers vlees voor de burgers. Met onze heerlijke royale menu porties heeft u echt een voldaan gevoel.’’

De Tijdvooreensite site van Os’s Burgers

Het team van Os’s Burgers heeft met ons websitepakket een horeca website gemaakt om je vingers bij af te likken. De sliders bevatten aantrekkelijke foto’s van krokante frietjes en royale burgers, maar ook belangrijke call-to-actions. Voor het tonen van het menu is de speciale restaurant module geactiveerd. Daarbij kunnen bezoekers op de pagina ‘Impressie’ een visuele presentatie zien. Wie thuis op de bank wil genieten van de bijzondere burgers, kan online een bestelling plaatsen. Om dit mogelijk te maken, is de website gekoppeld aan Sitedish.