Website pakket voor mode academie Amsterdam

NL Mode Academie

Fashionista´s die zich willen verdiepen in de wereld mode, online marketing en branding kunnen een opleiding volgen bij de NL Mode Academie. De school heeft een locatie in Amsterdam en in Eindhoven. Hier krijgen leerlingen in kleine groepen les van professionals uit het vak. NL Mode Academie is dé plek voor een kickstart in de fashionindustrie!

De Tijdvooreensite site van NL Mode Academie

Yvette en Etienne, oprichters van de NL Mode Academie, waren niet meer helemaal tevreden met hun huidige website. Gelukkig bood ons websitepakket alle functionaliteiten die ze nodig hadden en kon een frisse start worden gemaakt. Tijdvooreensite heeft alle bestaande content overgezet en voorzien van SEO-boost. 

Dankzij het gebruik van de productmodule bij de opleidingen en cursussen, zien geïnteresseerden in één oogopslag de belangrijkste informatie (locatie, startdatum, investering). Op strategische plekken zijn call-to-actions geplaatst. De opvallende knoppen leiden naar de inschrijfpagina of de informatiepagina voor de open dag. We hopen dat de nieuwe vormgeving in combinatie met de SEO-boost resulteert in meer aanmeldingen voor de mode academie.

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Betaalbaar website pakket voor taxi service

Taxi-First

Dienstverlening

twee mannen aan het werk

Zakelijke brievenbus

MKB - Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening