Website pakket voor mode academie Amsterdam

NL Mode Academie

Fashionista´s die zich willen verdiepen in de wereld mode, online marketing en branding kunnen een opleiding volgen bij de NL Mode Academie. De school heeft een locatie in Amsterdam en in Eindhoven. Hier krijgen leerlingen in kleine groepen les van professionals uit het vak. NL Mode Academie is dé plek voor een kickstart in de fashionindustrie!

De Tijdvooreensite site van NL Mode Academie

Yvette en Etienne, oprichters van de NL Mode Academie, waren niet meer helemaal tevreden met hun huidige website. Gelukkig bood ons websitepakket alle functionaliteiten die ze nodig hadden en kon een frisse start worden gemaakt. Tijdvooreensite heeft alle bestaande content overgezet en voorzien van SEO-boost. 

Dankzij het gebruik van de productmodule bij de opleidingen en cursussen, zien geïnteresseerden in één oogopslag de belangrijkste informatie (locatie, startdatum, investering). Op strategische plekken zijn call-to-actions geplaatst. De opvallende knoppen leiden naar de inschrijfpagina of de informatiepagina voor de open dag. We hopen dat de nieuwe vormgeving in combinatie met de SEO-boost resulteert in meer aanmeldingen voor de mode academie.

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening

Betaalbare website voor recruitmentbureau Amsterdam

Noggin Recruitment

Dienstverlening

Goedkope website Haarlem De Groene Glazenwassers

De Groene Glazenwassers

Dienstverlening