Website laten maken verhuurmakelaar

Verhuurmakelaar Friedmann Housing

Een woning verhuren om zo wat extra centjes te verdienen klinkt erg aantrekkelijk, maar vergis je niet; hier komt veel bij kijken. De woning goed in de markt zetten, bezichtigingen begeleiden tot aan het vinden van een betrouwbare huurder. Al deze serieuze aangelegenheden kan men uitbesteden aan Friedmann Housing. Friedmann Housing is verhuurmakelaar in Amsterdam en bemiddelt tussen verhuurder en huurder.

‘’Wij behartigen altijd de belangen van één partij, de huurder of de verhuurder. Zo bent u altijd verzekerd van expertise aan uw zijde.’’

De Tijdvooreensite site van Friedmann Housing

De website van de Amsterdamse verhuurmakelaar zit compact in elkaar. Centraal staan twee verschillende pagina’s: woning verhuren en listings. Deze spreken de twee verschillende doelgroepen van Friedmann aan. Woningzoekenden kunnen via de site in één oogopslag het huizenaabod checken. Dankzij de inzet van de productmodule kunnen de belangrijkste eigenschappen van een pand (oppervlakte, prijs, aantal kamers) al in het overzicht getoond worden. Aan elke woning is een formulier gekoppeld zodat men snel in contact kan komen met de verhuurmakelaar. Omdat Amsterdam een gewilde locatie is voor expats, heeft de website van Friedmann Housing een Nederlandstalige én Engelstalige variant. Ook een meertalige site? Bekijk wat Tijdvooreensite voor je kan doen.

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Betaalbaar website pakket voor taxi service

Taxi-First

Dienstverlening

twee mannen aan het werk

Zakelijke brievenbus

MKB - Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening