Responsive website voor restaurant de Olifant

Restaurant De Olifant

Restaurant de Olifant in Breukelen serveert de lekkerste Italiaanse gerechten. Bij het zien van de pasta en hoofdgerechten als Scaloppina Milanese waan je je haast in Italië. De Olifant leent zich tevens ook als locatie voor evenementen als trouwerijen en zakelijke vergaderingen.

‘’Restaurant de Olifant is niet alleen een Evenementenlocatie zoals het ooit was maar ook een volwaardig restaurant met Italiaanse keuken.’’

De Tijdvooreensite site van De Olifant

Op de website valt direct de evenwichtige balans tussen tekst en beeld op. Dit geldt zowel voor de homepage als de webpagina’s. Ondanks dat De Olifant veel te bieden heeft, is de website overzichtelijk. Wie een hapje wil komen eten, weet al gauw de menukaart van het restaurant te vinden. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in De Olifant als evenementenlocatie, vinden alle benodigde informatie bij ‘Evenementen’. Via het website menu kan men snel navigeren naar uitgebreide sfeerimpressies van het eten en de zalen. Al met al heeft De Olifant met ons websitepakket een fijn platform gecreëerd waar al hun faciliteiten goed tot z’n recht komen.