Twee nieuwe features websitepakket Tijdvooreensite

Nieuw: Sterren bij reviews en call2action upgrade

Door Angela Lanser, 

Nieuws en Functionaliteiten CMS en Tijdvooreensite

Tijdvooreensite voegt regelmatig nieuwe features toe aan het websitepakket. Op deze manier kunnen onze klanten hun website nóg mooier en unieker maken. Vers van de pers is de mogelijkheid om sterren toe te voegen aan referenties. De tweede nieuwe feature betreft het pimpen van de call2action balk met een achtergrondafbeelding.

Sterren bij reviews

De opvallende, gele sterretjes die je vaak bij Google reviews ziet, kun je nu ook toevoegen aan de referenties op jouw Tijdvooreensite website. Afhankelijk van het template, worden de sterren onder ( zie afbeelding 1) of naast de tekst getoond (zie afbeelding 2). In het CMS kun je heel eenvoudig sterren toevoegen aan een referentie. Check hiervoor de handleiding. Aan elke review kun je 1,2,3,4 of 5 sterren toekennen. Door de gele sterren springen zeer lovende beoordelingen nog beter in het oog!

Afbeelding 1
Afbeelding 2

Achtergrondafbeelding CTA-balk

Vanaf nu kun je een call2action in de vorm van een balk verrijken met een mooie afbeelding (zie afbeelding 3). Wil je dit liever niet, dan kun je nog steeds kiezen voor één egale kleur. Wat ons betreft tilt deze gloednieuwe feature jouw website qua uitstraling echt naar the next level. Je kunt de CTA-balk voorzien van elke afbeelding die je maar wilt. Er zijn wel twee kleine aandachtspuntjes waar je rekening mee moet houden:

  1. Kies een landscape (horizontaal georiënteerde) afbeelding;
  2. Staat er tekst in de CTA-balk? Zorg dan dat deze ook met afbeelding erin nog steeds goed leesbaar is. Dit kun je eventueel bereiken door met een bewerkingstool de foto lichter of juist donkerder te maken.
Afbeelding 3

Wil je graag direct jouw call2actions pimpen met een afbeelding om de look & feel van je Tijdvooreensite naar een hoger niveau te tillen? In de handleiding staat een (korte) uitleg. Heb je zelf (nog) geen goed beeldmateriaal van je onderneming om te gebruiken? Check ons blog over foto’s op je website met voorbeelden van websites met gratis stockbeeld.

Terug naar overzicht