Website met chatfunktie

Website met chatfunctie

Door Daan van Dijk, 

Functionaliteiten

Bezoekers willen graag snel geholpen worden. Sinds 1 oktober kunnen jouw bezoekers snel en laagdrempelig contact met je zoeken via de chatfunctie in je website. Tijdvooreensite koos voor de implementatie van de chatfunctie voor de gratis software van tawk.to.

Waarom een chatfunctie op jouw website?

De belangrijkste reden om een live chat aan je website toe te voegen is om je bezoekers het zo makkelijk mogelijk te maken. Met een laagdrempelige chatfunctie op je website wordt het voor bezoekers wel heel easy om contact op te nemen. Ze hoeven dus niet te bellen of te mailen om antwoord te krijgen op hun vragen. Via het dashboard van Tawk.to kun je zien op welke webpagina de chattende bezoeker zich bevindt zodat je gericht kunt helpen. Bezoekers zullen deze service weten te waarderen. Het maakt je website betrouwbaar, servicegericht en 'alive' - en dat heeft een hogere conversie tot gevolg. Een ander positief punt van een chat is dat je ontdekt waar jouw website tekort schiet. De vragen die de bezoekers stellen, kun je meenemen in de informatie of in de FAQ op je website. In dit artikel lees je hoe jij de perfecte FAQ samenstelt. De chatsoftware verzamelt trouwens nog veel meer gegevens waarmee je de klantenservice kunt verbeteren. 

Tawk.to chatfunctie op website: Hoe werkt het?

Het implementeren van de live chat op ons websitepakket is zeer eenvoudig. Allereerst maak je een gratis account aan op tawk.to. Na verificatie van je e-mailadres kun je direct jouw widgetcode ophalen. Kopieer deze code en plak hem in het instellingenmenu van je CMS, en klaar is kees. De widget kan je qua kleur en huisstijl volledig naar jouw hand zetten.

Ook een website met live chat?

Wil je weten wat de live chatfunctie kost? Helemaal niets! De live chat is vanaf nu voor al onze klanten gratis beschikbaar. Wanneer je een account aanmaakt bij tawk.to kun je de live chat gelijk activeren in je website. Meer weten over de live chat? Bekijk hier alle features van Tawk.to plus handige screenshots om te zien hoe de chat er in de praktijk uitziet.

Heb jij een ander chatprogramma gevonden die jij graag met jouw Tijdvooreensite website wilt integreren? Dat kan natuurlijk ook! Wij helpen je graag met de implementatie.

Ik wil ook een website met chatfunctie

Terug naar overzicht