Tijd voor een blog
Op deze pagina lees je nieuws, tips, functionaliteiten en verhalen die betrekking hebben op Tijdvooreensite. Onze blogitems zullen we via Facebook verspreiden dus dit is een goede reden om ons te volgen
Op deze pagina lees je nieuws, tips, functionaliteiten en verhalen die betrekking hebben op Tijdvooreensite. Onze blogitems zullen we via Facebook verspreiden dus dit is een goede reden om ons te volgen
Het staat vast dat de Covid-19 pandemie ons dagelijkse leven aardig heeft veranderd. Bij Tijdvooreensite werkt iedereen vanuit huis; geen gesprekken bij de koffieautomaat meer of een gezamenlijke wandeling door het park. In deze anderhalve-meter-economie kunnen we ook geen klanten meer ontvangen op ons fijne kantoor. In plaats daarvan gebruiken we digitale tools om te communiceren. Wellicht run ook jij jouw bedrijfje vanuit huis en wil je contact onderhouden met jouw klanten. Maar welke opties heb je? We hebben een aantal communicatiemogelijkheden voor je op een rij gezet.
Wie op de hoogte wil blijven van een bepaald onderwerp, kan het internet afstruinen naar relevante nieuwtjes. Maar het kan een stuk eenvoudiger: met Google Alerts krijg je deze content in je schoot geworpen. In dit blog lees je wat Google Alerts is en hoe je hier slim gebruik van maakt.
Zoekmachinegigant Google werkt al geruime tijd aan de zogeheten Mobile-first indexing. Begin deze maand heeft Google aangekondigd dat vanaf september 2020 alle websites mobile-first geïndexeerd gaan worden. Betekent dat je als websitebeheerder nu in de startblokken moet staan? Tijdvooreensite legt uit wat de mobile-first index precies inhoudt en of je zelf actie moet ondernemen.
Heel Nederland (en iedereen daarbuiten) is in de ban van het coronavirus. Horecagelegenheden zijn dicht en ook kapperszaken, sportclubs en vele schoonheidssalons hebben de deuren moeten sluiten. Voor ondernemers is de pandemie een waar horrorscenario. Een gesloten zaak betekent immers ook thuiszitten, maar je kunt deze tijd in quarantaine zeker nuttig besteden. Hoe? Neem je eigen zakelijke website eens goed onder de loep! Tijdvooreensite geeft je 7 tips om je website te optimaliseren zodat jouw business na de coronacrisis weer kan knallen.
Veel ondernemers die meer bezoekers naar hun website willen lokken kiezen uit één van de twee strategieën binnen zoekmachinemarketing: SEO óf SEA. Zonde vinden wij, want door SEO en SEA slim met elkaar te combineren, bereik je een stuk meer resultaat. In dit blog legt Tijdvooreensite uit waarom SEO en SEA nou een winning team is.
Het hebben van een zakelijke website heeft een aantal voordelen. Het is een belangrijk informatiepunt voor bestaande/potentiële klanten, een online visitekaartje en verkoopmachine in één. Kortom; genoeg redenen om een website te starten. Maar hoe begin je? Met het stappenplan van Tijdvooreensite heb jij een goede basis om een website op te zetten.
Teksten geven jouw website body, vertellen een verhaal en informeren bezoekers wat jij hen te bieden hebt. Het loont om hier veel aandacht aan te besteden en te zorgen dat jouw teksten goed in elkaar zitten. Goede webteksten vergroten je online vindbaarheid én succes. Maar hoe schrijf je sterke teksten waarmee jij een wit voetje haalt bij jouw bezoekers?
Wellicht heb je al een goede naam bedacht voor jouw bedrijf en sta je nu voor de volgende keuze: de naam voor jouw nieuwe website. Je bedrijfswebsite krijgt waarschijnlijk een prominente plek op jouw visitekaartjes en bovenal bepaalt de domeinnaam in grote mate jouw online succes. Het loont dus zeker om hier de nodige aandacht aan te besteden. Maar hoe kom je tot een sterke domeinnaam? En welke keuzemogelijkheden heb je eigenlijk?
Een nieuw decennium is aangebroken. Wat betekent dat voor de designtrends in websiteland? In dit blog laten wij je vijf webdesign trends voor 2020 zien die je ook als niet-designer kunt toepassen op je eigen website.
Bij Tijdvooreensite hebben we al enkele maatregelen om de websites van onze klanten AVG-proof te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de SSL-beveiliging. Een aantal zaken moet je echter zelf regelen om je website te laten voldoen aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. In een ander blogartikel lees je meer over de AVG en of jouw website hieraan voldoet. In dit blog gaan we in op het maken van een AVG-proof cookiemelding.