Website voor goed doel laten maken

EEN MODERNE WEBSITE MET EEN GOED DOEL

VERTEL JOUW VERHAAL, WERF NIEUWE LEDEN EN ONTVANG DONATIES

Websites voor goede doelen

Een goede website is belangrijk voor het werven van leden, vrijwilligers of donateurs. Met Tijdvooreensite heb je een moderne, mobielvriendelijke en veilige website in handen. We bieden persoonlijke websitebegeleiding en denken graag met je mee hoe jouw website nóg beter kan. Wil jij een website laten maken voor je lokale sportclub, jongerenstichting of egelopvang? Met ons websitepakket bieden wij jou alle ingrediënten voor een inspirerende goede doelen website.

6 onmisbare features voor jouw non-profit website

Tijdvooreensite bouwt professionele websites voor non-profitorganisaties. Ons all-in website pakket is geschikt voor sportverenigingen, kerken, zorgboerderijen en natuurfondsen. Ook voor liefdadigheidsinitiatieven en culturele stichtingen zijn de benodigde functionaliteiten en modules aanwezig. Een aantal kenmerken van ons website pakket op een rij:

 • Creëer formulieren voor contact en het tekenen van een petitie.
 • FAQ-module om dieper in te gaan op vragen over stichting en de werkwijze.
 • Toon sponsors en partners middels de showcase.
 • Presenteer updates, onderzoeken en succesverhalen middels de nieuws- en blogmodule.
 • Teammodule voor het tonen van betrokken personen met ieder een uitgebreid profiel met citaten en foto.
 • Een gebruiksvriendelijk CMS om de site snel en makkelijk te onderhouden.

Klinkt goed? Vraag een gratis voorbeeld van je nieuwe website aan of bekijk alle features van ons websitepakket.

Ontdek ook het donatieformulier

Donaties vormen een belangrijke inkomstenbron voor non-profitorganisaties. Voor stichtingen die geen subsidie ontvangen in het bijzonder. Zij zijn vaak volledig afhankelijk van giften. Als extra optie biedt Tijdvooreensite een handig donatieformulier. Middels dit formulier kan men zowel kleine als grote eenmalige donaties doen. Om het online betalen mogelijk te maken, is het donatieformulier gekoppeld aan Mollie; één van de meest gebruikte betaalproviders in Nederland. Met Mollie kun je diverse betaalmogelijkheden aanbieden aan donateurs, zoals iDEAL, creditcard en PayPal.

Wat kost een website voor goede doelen?

Een professionele website met allerlei functionaliteiten hoeft echt niet duur te zijn. Tijdvooreensite hanteert een vaste prijs van €649. Goede doelen krijgen een aantrekkelijke korting op de eenmalige bouwkosten. Verder rekenen we €24,95 per maand voor hosting, CMS, support en updates. Alle basics zijn in de website kosten inbegrepen. Extra opties als meertaligheid en logo ontwerp vallen buiten het pakket.

Heb je toch een volledig uniek ontwerp nodig om het verhaal achter jouw stichting te vertellen? Klop dan bij ons aan voor maatwerk.

Waarom goede doelen kiezen voor Tijdvooreensite

Tijdvooreensite is een kleinschalig webbureau in de Haarlemse Waarderpolder. We bouwen betaalbare websites voor ondernemingen in heel Nederland; van therapeuten tot recruitmentbureaus. In ons portfolio vind je tevens een zorgboerderij en een non-profit veldorganisatie voor de Huismus. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig je website kunt beheren. Niet voor niets hebben we een CMS ontwikkeld waar zelfs je buurvrouw van achtenzestig mee kan werken. Daar staat uiteraard wel goede websitebegeleiding tegenover.

Waarom Tijdvooreensite?

 • Binnen 1 week online met jouw nieuwe website
 • Klein team, altijd persoonlijk contact
 • Ook na afronding van je website staan we voor je klaar
 • Lekker betaalbaar webdesign
 • Korting voor goede doelen

Website laten maken voor organisaties zonder winstoogmerk

Ook een mobielvriendelijke website voor je stichting die knap veel kan? Voor eenmalig € 649,00 bouwen we een moderne website voor jouw organisatie. Benieuwd naar hoe jouw toekomstige website eruit kan zien? Vraag dan nu een demo aan. Binnen een week sturen we jou op basis van je logo of huisstijl geheel vrijblijvend een persoonlijke demo. Besluit je om met Tijdvooreensite verder te gaan, dan heb je nog maar weinig werk aan het vullen van je website. Fijn!

Neem contact op Ik wil een gratis demo