Nieuwe iconen

Nieuw: dubbel zoveel keuze uit icoontjes

Door Angela Lanser, 

Functionaliteiten en Nieuws CMS

Wellicht heb je het al gemerkt, maar door een upgrade heb je in Sweet nu keuze uit ruim 1400 iconen. Van een boel nieuwe smiley’s tot het Facebook Messenger icoon. Wellicht zit er net dat éne pictogram tussen die je voorheen juist mistte. Bekijk het uitgebreide aanbod zelf!

Upgrade en uitbreiding iconen

Sindskort is er een nieuwe versie uitgerold van het font waarvan Tijdvooreensite de icoontjes gebruikt. Deze hebben we dus niet helemaal zelf uit onze mouw geschud. Meer details weten? Bekijk dan de site van Font Awesome (wat wij een toepasselijke naam vinden). Door de upgrade heb je nu keuze uit wel 1400 verschillende iconen waar je voorheen kon kiezen uit ‘slechts’ 780. Naast de uitbreiding hebben ook de oude icoontjes een frisse upgrade gekregen. In de dienstenmodule in het CMS kun je een icoon koppelen aan jouw dienst (zie afbeelding 1). Daarnaast kun je ook bij jouw social media kanalen een icoon kiezen.

Nieuwe iconen in dienstenmodule

Afbeelding 1

Voorbeelden van nieuwkomers

Onze iconen bibliotheek is dus flink uitgebreid. Welke nieuwkomers zijn nu echt een goede aanwinst? Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet:

Icoon van Facebook Messenger

Facebook Messenger

Een icoon voor Facebook was er al, maar nog niet voor de chatdienst. Beantwoord jij vragen van bezoekers via Facebook Messenger? Dan kun je dit nu bij jouw social media kanalen plaatsen inclusief passend plaatje.

Icoon van twee verhuizers

Beroepen en handelingen

Soms wil je met een icoon een beroep of een zeer specifieke handeling afbeelden. De kans is nu groter dat jouw gewenste pictogram in ons assortiment te vinden is. Wat dacht je van een hiking poppetje of een arts aan een tafel? Bied je een verhuisservice aan, dan is het icoon met twee mensen die een zwaar object tillen, een goede match.

Icoon van een schaakstuk

Speelse iconen

Dankzij de upgrade heb je keuze uit icoontjes van schaakstukken, spellen en diverse consoles. Uit ervaring weten we dat schaakstukken handig kunnen zijn om rolverdelingen uit te beelden. Wellicht een fijne aanwinst voor coaches en trainers!

De kans is aanwezig dat we regelmatig nieuwe iconen blijven toevoegen. Steeds meer keuze voor jou dus!

Terug naar overzicht