Covid-19 awareness iconen

Nieuw: Covid-19 awareness icoontjes

Door Angela Lanser, 

Nieuws en Functionaliteiten CMS

Nu de anderhalvemetersamenleving het nieuwe normaal lijkt te worden, zijn er onlangs heuse Covid-19 icoontjes gelanceerd die je kunt gebruiken in Sweet 5.0. Kan zomaar van pas komen indien er versoepelde maatregelen gehanteerd gaan worden. We nemen een paar iconen onder de loep, vanaf gepaste afstand natuurlijk.

Van handen wassen tot mondkapjes

In totaal heb je nu keuze uit 47 conrona gerelateerde icoontjes. Zo zijn er symbolen voor het communiceren van een goede hygiëne en social distancing. Op de website van Font Awesome (het font dat wij bij Tijdvooreensite gebruiken) vind je een compleet overzicht. Zie je een icoontje dat je wilt gebruiken op je website, bijvoorbeeld voor je dienstenmodule? Dan typ je simpelweg de naam van het icoontje in in het iconenveldje van het CMS. Je hoeft dus niet alle 1400+ iconen te bekijken om de juiste eruit te pikken. 

Gepaste afstand houden

Afstand houden

Een icoontje (people-arrows) waarbij mensen minstens 1,5 meter houden, kon uiteraard niet in de collectie ontbreken. Op je website kun je jouw ‘spelregels’ duidelijk maken en voorzien van dit icoon om de boodschap te versterken.

Handen wassen voor bezoek

Handen wassen

Wil je mensen er op attenderen om vóór een bezoek aan jouw restaurant, winkel of praktijk hun handen te wassen? Dan biedt dit icoontje (hands-wash) een uitkomst.

Gebruik een mondkapje

Gebruik een mondkapje

Wie (potentiële) klanten op voorhand op de hoogte wil stellen van het verplicht dragen van een mondkapje, kan met dit icoon (head-side-mask) goed uit de voeten.

Terug naar overzicht