ik wil een website inclusief gratis voorbeeld

Dit kun je verwachten van de gratis demo website van Tijdvooreensite

Door Angela Lanser, 

Uitleg Tijdvooreensite

Wil je een betaalbare website voor je eigen onderneming? Dan ben je bij Tijdvooreensite aan het juiste adres. We kunnen uren vertellen over de mogelijkheden van ons websitepakket, maar eigenlijk moet je het ‘gewoon’ ervaren. Met onze gratis demo website laten we zien hoe Tijdvooreensite voor jou kan uitpakken. Nog voordat je een euro aan ons gespendeerd hebt. Want vooraf voor iets betalen waar je je geen voorstelling van kunt maken, daar loopt niemand warm voor. Tijdvooreensite vertelt graag hoe zo’n demo precies werkt.

Een unieke demo website voor jouw onderneming

Wie kiest voor Tijdvooreensite, ontvangt van ons altijd eerst een gratis demo website. Dit is als het ware de basis van je nieuwe website. Je krijgt een 100% werkende, responsive voorbeeld website, toegespitst op jouw bedrijf. Geen algemeen kant-en-klaar websiteje dus die we voor elke onderneming gebruiken. Dankzij de demo heb je een concreet idee van hoe jouw website eruit kan komen te zien. 

Het is en blijft natuurlijk een demoversie. Dit betekent dat we de pagina’s vullen die voor jou het meest belangrijk zijn. Je krijgt een mooie homepage, contactpagina en misschien wel een uitgewerkte dienstenpagina. Elke gratis demo website bevat in ieder geval een volledig ingericht menu, een footer, een CTA-balk, contactpagina met formulier, widgets, (jouw) beeldmateriaal en aantrekkelijke sliders. De vormgeving sluit nauw aan bij jouw huisstijl, mits dit van toepassing is. Ga je uiteindelijk verder met Tijdvooreensite, dan staat ruim 70% van je website al goed! Je hebt dus weinig werk aan het verder vullen van de website, waar je bij andere bekende website pakketten als Wix helemaal from scratch moet starten. Tevens begeleidt Tijdvooreensite je natuurlijk bij het vullen.

Bij Tijdvooreensite bouwen we voornamelijk websites voor het midden- en kleinbedrijf. Heb je een (nieuwe) website nodig voor je B&B, barbershop, praktijk of beautysalon? Dan kun je vrijblijvend een gratis voorbeeld website aanvragen! Eerst Tijdvooreensite websites van andere klanten bekijken? Check hier ons portfolio.

Een gratis voorbeeld website aanvragen: zo werkt het

Op deze pagina kun je gratis een demo website aanvragen. We hebben enkele basisgegevens van je nodig, zoals je (bedrijfs)naam en telefoonnummer. Heb je al een website? Dan ontvangen wij ook graag de websitenaam. Het invullen kost je slechts een minuutje. Zodra het formulier is verzonden, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Om een demo website te maken speciaal voor jouw bedrijf, hebben we namelijk extra informatie nodig. Hierbij kun je denken aan:

  • Een logo / huisstijl (kunnen we ook bij helpen);
  • Korte uitleg over wat je doet;
  • Teksten en beeldmateriaal (indien beschikbaar);
  • Voorbeelden van websites die je mooi vindt.

We zullen je vragen bovenstaande zaken naar ons te mailen. Daarna gaan we direct voor je aan de slag. Vaak heb je binnen 24 uur al een gratis voorbeeld website in je mailbox!

Help, ik heb geen huisstijl of teksten!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog helemaal geen logo of teksten hebt. Bijvoorbeeld omdat je nét een bedrijf gestart bent of omdat de huidige huisstijl op de schop gaat. Ook in deze gevallen kan Tijdvooreensite een mooie demo website maken. Hoe? Door middel van gratis stockbeeld, dummie teksten en een vleugje eigen creativiteit. Wist je dat Tijdvooreensite jou kan helpen bij logo ontwerp en (SEO)-copywriting? Handig!

Deal or no deal

Heb je de demo ontvangen? Neem dan rustig de tijd om deze te bekijken. Vraag jezelf af of de Tijdvooreensite website aan je wensen voldoet. Is het écht iets voor jou? Kun je goed uit de voeten met een websitepakket of heb je toch maatwerk nodig? Na een paar dagen nemen we telefonisch contact met je op om de demo te bespreken. Het is altijd mogelijk om aanpassingen door te voeren vóórdat je een beslissing maakt. Middels het CMS kun je tevens altijd zelf zaken als foto’s, navigatie en kleuren wijzigen. Niets staat definitief vast! Ben je enthousiast geworden door de demo website en zie jij Tijdvooreensite wel zitten? Dan bespreken we direct de vervolgstappen. 

Waarom eerst een demo?

Waarom sturen we altijd eerst een demo? Het antwoord is eigenlijk simpel: zo heb je een concreet idee waarvoor je de portemonnee trekt. ‘Try before you buy’ noemen we dat. Over het algemeen is een website kopen een ietwat abstract proces. Je kunt het portfolio van de webbouwer bekijken om een idee te krijgen van wat jij straks in handen krijgt, maar werkt dit ook voor jouw eigen onderneming? Is alles wat je wil mogelijk of zijn er grenzen wat betreft techniek en design? Allemaal zaken waar je liever niet pas naderhand achter komt. Een blouse kun je in de winkel van top tot teen bekijken, passen en zien of deze een beetje flatteus valt. Je weet exact waarvoor je betaalt. Dit geldt niet voor een website, jouw toekomstige website om precies te zijn!

Een weloverwogen keuze maken uit de grote vijver met webbouwers? Vraag een gratis demo website aan!

Voordat we elkaar dus de hand schudden en een ‘relatie’ aangaan, sturen we je eerst een demo website. Deze demo is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en bent niet verplicht met ons in zee te gaan. Ben je niet zo onder de indruk van de website of matchen jouw wensen niet met de functionaliteiten? No hard feelings. Dan scheiden onze wegen, zónder gedoe met opzeggingen. Dit is prettig voor jou én voor ons. 

Tijdvooreensite: persoonlijke service en topsupport

Elke webbouwer heeft zo zijn eigen onderscheidend vermogen. Bij de één is het duizelingwekkende aantal design opties het pièce de résistance van het websitepakket, bij Tijdvooreensite hechten we de meeste waarde aan support. Met onze gratis demo website laten we zien wat we in huis hebben. Tegelijkertijd geven we jou een voorproefje van hoe wij werken. We zijn aardig flexibel, bieden persoonlijke websitebegeleiding van begin tot eind en staan altijd voor je klaar. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je ons simpelweg bellen of mailen. Bij Tijdvooreensite werken we niet met tickets, een externe klantenservice of VIP-pakketten. Je krijgt altijd iemand van ons team aan de lijn. Zoals het hoort!

Doe mij zo’n gratis demo Meer weten over het websitepakket

Terug naar overzicht