Nieuwe website voor I AM Academy

Een leuk interview met I AM Academy!

Door Swaen van der Post, 

Nieuws

I AM Academy bevindt zich in Flow Plaza, het centrum voor groei en ontwikkeling in Haarlem. Hier werken Marjolijn (de eigenaresse) en Ardi (marketeer) samen voor I AM Academy.

I AM Academy biedt ontwikkelingstrajecten aan voor mensen die geïnteresseerd zijn in spirituele- en persoonlijke ontwikkeling in de vorm van groepsbijeenkomsten of 1 op 1. Daarbij gaan ze eigenlijk nog een stap verder, zoals Marjolijn en Ardi aangeven. Ardi omschrijft het als "ik wil invloed op mijn leven, ik weet dat het kan en leer mij hoe". Daaraan voegt Marjolijn toe dat dit iets is wat we allemaal hadden moeten leren toen we klein waren. Het is een gebruiksaanwijzing van hoe je ‘mind’ werkt.

Marjolijn is inmiddels 11 jaar ondernemer. Ik vroeg waarom ze voor zichzelf begonnen was. "dat is natuurlijk inherent aan het vak coaching" zei Marjolijn. Ze denkt niet dat dit een vooropgezet plan is geweest. Je doet opleidingen en vanuit die opleidingen moet je zelf natuurlijk gaan coachen en op die manier rol je er gewoon in.

Voor Ardi is het een ander verhaal. Ardi heeft zowel als freelancer als in dienst gewerkt. Sinds januari is ze ondernemer en werkt ze ook weer als freelancer. Dit omdat ze dit super leuk vindt. Maar Ardi doet ook andere dingen zoals orthomoleculaire voedingsleer, omdat ze zichzelf wil blijven ontwikkelen. Via een vriendin is Ardi bij Marjolijn terecht gekomen.

Marjolijn en Ardi zijn erg tevreden over de vlotte levering van de website, maar ook over de samenwerking met Tijdvooreensite. Ardi vertelde dat ze wel eens met Wordpress heeft gewerkt, maar merkte toen al gauw dat ze daar technische ondersteuning voor nodig had. Bij Tijdvooreensite is het allemaal erg makkelijk en voelen ze zich erg vrij. De site is geheel naar verwachting geleverd, maar is nog niet klaar. Ze weten namelijk dat ze nog meer tools kunnen gebruiken. Dat gaan ze ook zeker doen, maar ze willen ook blijven groeien met de site. Dus eigenlijk is de site nooit ‘klaar’.

Als we kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding zijn ze ook erg positief! Marjolijn had al ervaring met een andere website waarvan de prijs veel hoger en de site kwalitatief minder goed was. Daar moest je ook nog eens betalen voor elke verandering van de website. Ze geven Tijdvooreensite dan ook een dikke 10 als cijfer!

Benieuwd geworden naar de website, bekijk hem hier!

Wil je ook een website als I AM Academy?

Terug naar overzicht