Softsiders kiest voor Tijdvooreensite.nl

Door Daan van Dijk, 

Nieuws

Meer dan 500 websites hebben we gebouwd en er draaien momenteel ruim 300 websites op ons content management systeem Sweet. En nog steeds worden we elke keer gelukkig van het opleveren van een website. Onlangs hadden we een primeur waar we extra blij van werden: de livegang van de nieuwe website van Softsiders. De eerste website online op basis van het nieuwe websitepakket van Tijdvooreensite.

Het voelde als "spek na werken" toen de eerste klant zich aandiende om met ons nieuwe systeem aan de slag te gaan. Softsiders trok de stoute schoenen aan en mocht de eerste stappen zetten in het spiksplinternieuwe websitepakket Tijdvooreensite. Via een relatie was Maria van Softsiders bij ons gekomen, omdat ze ontevreden was met haar huidige webbouwer. Ze was inmiddels al bijna een jaar bezig met de nieuwe website en het eind leek nog niet in zicht.

We vertelden Maria over het nieuwe product van Tijdvooreensite: binnen een week online met een complete website, geheel naar huisstijl aangepast en volledig in te richten met de uitgebreide modules uit het websitepakket. Maria werd meteen enthousiast. We nodigden haar uit voor een demonstratie en aan de hand van de huisstijl van Softsiders en een paar teksten hadden we binnen een half uur een mooie kapstok voor haar nieuwe website. De rest van de website kon Maria middels het makkelijke CMS zelf vullen met tekst en beeld.

Anderhalve week later was het zover. Na verhuizing van de domeinnaam, het installeren van het (gratis) SSL-certificaat en het aanmaken van de e-mailboxen kon de website online. Het resultaat kun je hier bekijken. 

Inmiddels zijn er al zeven andere pioniers aan de slag met Tijdvooreensite. We zullen de resultaten binnenkort in ons portfolio presenteren!

Wil je ook een nieuwe website?

 

Terug naar overzicht