Beauty website voor fillerkliniek Castricum

Kliniek SKINiQ

Saskia Leenders is injectables specialist. Met haar eigen, kleinschalige praktijk in Castricum helpt zij zowel vrouwen als mannen aan een jong en fris uiterlijk. Dankzij de fillerbehandelingen hebben al vele cliënten een echte ‘zelfvertrouwen boost’ gekregen.

‘’Het uiterlijk beïnvloedt voor een groot deel ons zelfvertrouwen. Met een eenvoudige en veilige behandeling geef je je uitstraling een jeugdige impuls, waarvan het positieve effect al snel te merken is.’’

De Tijdvooreensite site van SKINiQ

Het laten inspuiten van fillers is een cosmetisch ingreep. Het is een spannende behandeling waarbij de drempel nu eenmaal hoger ligt dan bij het maken van een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Dat betekent dat Saskia écht het vertrouwen moet winnen van haar websitebezoekers en haar expertise moet aantonen. Wat ons betreft is dat goed gelukt. Ze is transparant over de tarieven, resultaten, mogelijke bijwerkingen en de producten die zij gebruikt. Daarbij zullen de enthousiaste reviews vele geïnteresseerden over de streep trekken. Als nieuwe cliënt wil je uiteraard de zekerheid dat de cosmetische ingreep niet door de eerste en de beste uitgevoerd wordt. Om deze reden is een pagina aangemaakt met alle relevante informatie (praktijkervaring, opleidingen) over Saskia zelf.

Saskia heeft een groot aantal verschillende modules van het websitepakket gebruikt; de team-, review-, FAQ-, slider-, fotoalbum- en formulierenmodule zijn allen terug te vinden op de SKINiQ website. Wij hopen dat de website nog heel veel conversies oplevert!