Blog over websites

TIJD VOOR EEN BLOG

Nieuws, tips, functionaliteiten en verhalen

Blijf op de hoogte en volg ons ook op Facebook!

Tijd voor een blog

Op deze pagina lees je nieuws, tips, functionaliteiten en verhalen die betrekking hebben op Tijdvooreensite. Onze blogitems zullen we via Facebook verspreiden dus dit is een goede reden om ons te volgen

 • Responsive webdesign

  Waarom een mobiel vriendelijke website?

  Door Swaen van der Post, in Uitleg

  De wereld van de mobiele website bezoekers is aan het groeien. Lopend, fietsend, alleen of in gezelschap, tegenwoordig kunnen de mensen zich een leven zonder telefoon niet meer voorstellen. Dit is erg interessant aangezien ook jouw klanten hier tussen zitten.

  Lees het gehele artikel

 • funcionaliteit website

  Nieuwe functionaliteit voor jouw website: Producten!

  Door Swaen van der Post, in Functionaliteiten en Nieuws

  Tijdvooreensite voegt regelmatig gratis nieuwe functies toe aan jouw website. Zo hebben we onlangs een module voor producten toegevoegd aan het Content Management Systeem.

  Lees het gehele artikel

 • Succesvolle website

  Hoe wordt jouw website in 2017 een succes?

  Door Daan van Dijk, in Vindbaarheid

  2017 wordt jouw jaar. Trek relevante bezoekers aan en maak ze klant!

  Lees het gehele artikel

 • CMS Content Managementsysteem voor websites

  Wat kan een goed CMS?

  Door Sigrid Vink, in Functionaliteiten en Uitleg

  Contentwat? Contentmanagementsysteem! Een gelukkig fenomeen voor iedereen die makkelijk z'n website wilt bijwerken zonder geploeter in HTML. Contentmanagementsystemen komen in vele maten en vormen. Waar moet je op letten bij de keus voor een CMS?

  Lees het gehele artikel

 • Website laten maken waar op letten? Wij geven 17 tips

  17 punten waar je op moet letten bij het maken van een nieuwe website

  Door Daan van Dijk, in Uitleg

  Laat je een nieuwe website maken? Dan zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Je wilt immers een prachtig eindresultaat en als het even kan niet voor de hoofdprijs. Bespaar geld en gedoe met webdesign bureau's en bekijk onze top 17 adviezen voor het lanceren van een (nieuwe) website. Onze checklist is geschikt voor MKB'ers, starters en grote bedrijven!

  Lees het gehele artikel

 • Website met chatfunktie

  Website met chatfunctie

  Door Daan van Dijk, in Functionaliteiten

  Bezoekers willen graag snel geholpen worden. Sinds 1 oktober kunnen jouw bezoekers snel en laagdrempelig contact met je zoeken via de chatfunctie in je website. Tijdvooreensite koos voor de implementatie van de chatfunctie voor de gratis software van tawk.to.

  Lees het gehele artikel

 • Eerste website tijdvooreensite online!

  Door Daan van Dijk, in Nieuws

  Meer dan 500 websites hebben we gebouwd en er draaien momenteel ruim 300 websites op ons content management systeem Sweet. En nog steeds worden we elke keer gelukkig van het opleveren van een website. Onlangs hadden we een primeur waar we extra blij van werden: de livegang van de nieuwe website van Softsiders. De eerste website online op basis van het nieuwe websitepakket van Tijdvooreensite.

  Lees het gehele artikel