Website laten maken Antwerpen

Wil jij een website laten maken in Antwerpen die er goed uitziet, knap veel kan én eenvoudig zelf te beheren is? Dan is Tijdvooreensite jouw perfecte match. Als kleinschalig webdesign bureau in Antwerpen (België) zorgen wij dat ambitieuze ondernemers een vliegende start kunnen maken. Onze websites zijn echter geen kinderschoentjes. Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel en zijn voorzien van een modern template waar je jaren mee vooruit kunt. Je kunt op elk moment de website uitbreiden met blogs, producten en nog veel meer. Last but not least is het systeem achter Tijdvooreensite, ons eigen CMS, ontwikkeld i.s.m. een SEO-expert zodat je met jouw website een opmars kunt maken in zoekmachines als Google.

Goede en betaalbare website laten maken Antwerpen (België)

Eerst een gratis demo website

Klinkt jou dat allemaal als muziek in de oren? Dan wil je vast weten wat Tijdvooreensite concreet voor jou als Belgische ondernemer kan betekenen. Nog voordat je een cent betaalt, ontvang jij een 100% werkende, responsive voorbeeld website, toegespitst op jouw bedrijf. We creëren een good looking homepage met de juiste call-to-actions plus contactpagina met formulier. Allemaal in jouw huisstijl. Het nieuwe webdesign voor jouw bedrijf in Antwerpen wordt op deze manier tastbaar.

Vraag een demo aan

Demo website

Een gratis en vrijblijvende voorbeeld website

  • Binnen 24 uur geleverd
  • Persoonlijk en op maat
  • Veilig, snel, responsive en goed vindbaar

Wat kost een professionele website?

De kosten voor een website kunnen sterk uiteen lopen. Tijdens jouw zoektocht naar een geschikte webbouwer in België heb je dit wellicht zelf aan den lijve ondervonden. Bij de ene partij ben je een kleine €300 kwijt, terwijl een ander bureau ruim €3000 vraagt. Het verschil zit in het ontwerp, onderhoud, de aanwezigheid van een webshop en de technische hoogstandjes. 

Niet elke MKB’er heeft een website met complexe features nodig of wil bijzondere tierelantijntjes waar een designer uren op heeft lopen zwoegen. Bij Tijdvooreensite bouwen we uitsluitend betaalbare websites voor de vaste prijs van €649. Voor dit bedrag heb je een compleet websitepakket in handen, incl. CMS en groene hosting. Met zo’n fijn prijsje houd je als ondernemer genoeg geld over voor de inrichting van je kantoor in Antwerpen, visitekaartjes, huisstijl ontwikkeling of marketing om jouw business een kickstart te geven.

Janet van Dijk

Tijdvooreensite werkt met een supermakkelijk en duidelijk systeem, dat je heel snel door hebt. Echt heel fijn. Als je een vraag hebt, krijg je heel snel een duidelijk antwoord, ook dat is heel fijn. Mijn website ziet er ook nog eens goed uit - ik ben kortom zeer tevreden!

Ronald Flitz Nooit meer diëten

Wat mij betreft een echte aanrader. Je krijgt een topproduct afgestemd op wat jij wil. Daarnaast zijn ze snel en zeer vriendelijk. ook de mate van advies is super, zonder dat ze allerlei persoonlijke voorkeuren aan je opdringen of willen bijverkopen. Een dikke 10, en wat mij betreft niet de laatste keer dat ik met ze werk.

Trucella van Moorselaar TVM Werk & Advies

Hartelijk dank voor jullie hulp bij het omzetten van mijn site! Ook voor jullie geduld met al mijn wensen op detailniveau. Ik ben blij met het resultaat! Echt fijn dat jullie meedenken, kwaliteit leveren, snel reageren en 'gewoon' goed zijn in jullie vak! Dat geeft vertrouwen. Ik beveel jullie graag aan!

De #1 agency voor betaalbaar webdesign in Antwerpen

Een professionele website nodig óf kan jouw huidige website wel een facelift gebruiken? Tijdvooreensite Antwerpen staat voor je klaar. We beginnen altijd met een goed gesprek. Daarna verrassen wij jou met een mooie demo website. Deze is gratis en vrijblijvend. Klaar om aan de slag te gaan met ons websitepakket? Aan de hand van een stoomcursus, nieuwsbrief tips, blogs en uitstekende support halen we samen het maximale uit jouw website. Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo aanvraag.

Ik wil een website laten maken!