Websitepakket voor OralDent

OralDent

Bij OralDent Diagnostics vinden ze één ding heel belangrijk: een gezond gebit. Om dit bij zoveel mogelijk mensen te bewerkstelligen, richt OralDent zich op microbiologische testsystemen waarmee de boosdoener van een bepaald mondproblemen kan worden opgespoord. Deze testen vormen een onmisbare basis voor het behandelplan van de tandarts of mondhygiënist. Meten=weten, en dat geldt óók voor tandheelkundige specialisten.

De Tijdvooreensite site van OralDent

Met het websitepakket van Tijdvooreensite creëerde OralDent een prima website die zowel informatief is als conversiegericht. Via buttons worden geïnteresseerden aangemoedigd om producten te bestellen. Hierbij komt geen complexe webshop om de hoek kijken. Bestellen kan via een formulier, voorzien van een Recaptcha

Bij OralDent houden ze niet van poespas. De vormgeving van de site is eenvoudig gehouden wat tevens voor een ietwat klinische look and feel zorgt. In het geval van OralDent is dit wellicht juist de bedoeling. De donkerblauwe kleur uit hun logo is toegepast als primaire kleur van de website. Zowel in de kopjes, buttons en de footer komt de kleur terug. Zelfs in de sliders zijn veelal blauwe accenten te bekennen. Tot slot heeft OralDent goed gebruikt gemaakt van de verschillende modules. Zo zien we de Call2Action-, blog-, testimonial- én dienstenmodule op de website terug.