Responsive website horecagelegenheid De Kookerij

Kookerij het Singel

Uitgebreid tafelen met een grote groep collega’s, vrienden of familie alsof je bij iemand thuis bent; dát kan in het knusse huiskamerrestaurant van Kookerij het Singel. Met een prachtige locatie in hartje Amsterdam biedt De Kookerij lunch en diner menu’s aan voor grote gezelschappen. Ook voor wijnproeverijen en privé boottochten in combinatie met een maaltijd draait De Kookerij zijn hand niet om.

‘’Met z’n allen aan onze grote houten tafel in een knusse huiskamer met een fraai uitzicht over het Singel. Dat is Kookerij het Singel.’’

De Tijdvooreensite site van Kookerij het Singel

Het grootste verschil met de oude website is het gebruik van beeld. Op de nieuwe website prijkt op elke pagina een visueel aantrekkelijke slider. De foto sluit geheel aan bij de inhoud van de tekst. Zo is bij de special Vaar & Eet een bootje op de Amsterdamse grachten te zien. Ook de lay-out van de homepage mag er wezen. Wat ons betreft is deze helemaal van nu. Om het huiskamerrestaurant online extra goed vindbaar te maken, zijn de webteksten geschreven door de copywriter van Tijdvooreensite. Lees hier meer over SEO-copywriting uitbesteden.

Naast de aandacht voor het visuele plaatje verliest De Kookerij het voornaamste doel van hun website niet uit het oog. Op strategische plekken staan call-to-action buttons om een tafel te reserveren via het contactformulier. Wij reserveren alvast een plekje voor ons volgende bedrijfsuitje!