Website template en teksten voor Verhuisbedrijf Parkstad

Verhuisbedrijf Parkstad

Wie gaat verhuizen naar een andere woning of bedrijfspand in Limburg, kan aankloppen bij Verhuisbedrijf Parkstad. Voor de ervaren krachtpatsers is het vervoeren van je Billy boekenkast, hoekbank of immense verzameling vinylplaten geen punt. Het team van Verhuisbedrijf Parkstad zorgt dat al je spullen veilig op de nieuwe locatie geïnstalleerd worden. Geen verhuisstress of gesjouw met zware dozen dus. Dat scheelt.

‘’Als familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een verhuisbedrijf in hart en nieren.’’

De Tijdvooreensite site van Verhuisbedrijf Parkstad

Verhuisbedrijf Parkstad klopte aan bij Tijdvooreensite voor een website inclusief teksten voor hun verschillende verhuisdiensten. Centraal staan de uitgebreide pagina’s voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Onze copywriter heeft rekening gehouden met belangrijke on-page SEO factoren en de scanbaarheid van de tekst. De nieuwe teksten vormen een goede basis voor optimale online vindbaarheid. Ook jouw webcopy (deels) laten schrijven? Lees meer over copywriting door Tijdvooreensite.

Niet alleen de teksten zijn netjes verzorgd, dit geldt ook voor de vormgeving en de structuur van de website. Zo is de navigatiestructuur lekker simpel (user friendly!) en is de huisstijl van het verhuisbedrijf consistent doorgevoerd.