Pitchtraining Quintin Wierenga

Pitch Training

Er zijn tal van situaties waarin een sterk, kort verhaal het verschil kan maken. Tijdens een sollicitatie of een meeting met een potentiële klant. Maar hoe doe je dat, een goede pitch geven? Quintin Wierenga heeft 8 jaar lang bij diverse, grote radiozenders gewerkt en kent de fijne kneepjes van pitchen als geen ander. Op zijn website kun je je aanmelden voor diverse workshops. Zowel als groep als individueel. Na de workshop heb je de skills en kennis in huis om daadkrachtig te communiceren, waardoor je sneller je doel bereikt.

‘’Goed kunnen pitchen is net als goed kunnen schrijven, je hebt er een leven lang voordeel van.’’

De Tijdvooreensite site van Pitch Training

Net als het pitchen zelf oogt de website erg daadkrachtig en duidelijk. Dankzij de foto in de slider heb je als bezoeker direct een beeld van wie de trainingen verzorgt. Dat wekt vertrouwen, zo’n professionele foto!

Door het responsive design zijn de teksten op de website op elk type apparaat (desktop, tablet en mobiel) goed leesbaar. Op kleinere schermen maken de grote buttons het navigeren soepel. Via het menu in de header kun je direct contact opnemen of meer lezen over het aanbod workshops. Deze worden per type uitgebreid belicht zodat toekomstige pitch-masters de juiste keuze kunnen maken.