Betaalbare website voor recruitmentbureau Amsterdam

Noggin Recruitment

Het recruitmentbureau Noggin Recruitment in Amsterdam richt zich volledig op de digital savvy’s van onze maatschappij. Het bureau koppelt SEO-goeroes, online marketeers en data analisten aan de juiste opdrachtgever. Toen de oprichter, Auke Walburg, in Australië zijn eerste stappen zette in recruitment, kreeg hij van zijn eerste baas de tip: ‘Just use your noggin, mate’, gebruik je koppie. En dat is waar het 10+ jaar om draait bij Noggin Recruitment.

‘’Als het erom gaat de beste kandidaten op de juiste plek te krijgen, draait het om je gezonde verstand. Luisteren naar je klanten, meedenken met kandidaten en het vinden van de perfecte match.’’

De Tijdvooreensite site van Noggin Recruitment

De website van Noggin Recruitment voegen we maar al te graag toe aan ons portfolio. De look & feel is een evenwichtige mix van zakelijke, authentieke en unieke elementen. Auke heeft het verhaal achter Noggin Recruitment en waar het bedrijf voor staat, scherp geformuleerd. Dit maakt dat Noggin Recruitment niet ‘just another’ recruitmentbureau is. Voor de twee verschillende doelgroepen (professionals en opdrachtgevers) zijn aparte pagina’s gemaakt. Op de Job Search pagina kunnen werkzoekenden openstaande vacatures in het digitale werkveld bekijken. Elke vacature is gekoppeld aan een kort en bondig aanmeldformulier zodat men direct kan solliciteren naar deze functie.

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Betaalbaar website pakket voor taxi service

Taxi-First

Dienstverlening

twee mannen aan het werk

Zakelijke brievenbus

MKB - Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening