Betaalbare website voor recruitmentbureau Amsterdam

Noggin Recruitment

Het recruitmentbureau Noggin Recruitment in Amsterdam richt zich volledig op de digital savvy’s van onze maatschappij. Het bureau koppelt SEO-goeroes, online marketeers en data analisten aan de juiste opdrachtgever. Toen de oprichter, Auke Walburg, in Australië zijn eerste stappen zette in recruitment, kreeg hij van zijn eerste baas de tip: ‘Just use your noggin, mate’, gebruik je koppie. En dat is waar het 10+ jaar om draait bij Noggin Recruitment.

‘’Als het erom gaat de beste kandidaten op de juiste plek te krijgen, draait het om je gezonde verstand. Luisteren naar je klanten, meedenken met kandidaten en het vinden van de perfecte match.’’

De Tijdvooreensite site van Noggin Recruitment

De website van Noggin Recruitment voegen we maar al te graag toe aan ons portfolio. De look & feel is een evenwichtige mix van zakelijke, authentieke en unieke elementen. Auke heeft het verhaal achter Noggin Recruitment en waar het bedrijf voor staat, scherp geformuleerd. Dit maakt dat Noggin Recruitment niet ‘just another’ recruitmentbureau is. Voor de twee verschillende doelgroepen (professionals en opdrachtgevers) zijn aparte pagina’s gemaakt. Op de Job Search pagina kunnen werkzoekenden openstaande vacatures in het digitale werkveld bekijken. Elke vacature is gekoppeld aan een kort en bondig aanmeldformulier zodat men direct kan solliciteren naar deze functie.

Gerelateerde websites

Betaalbare website verslavingsexpert Peggy-Sue

Peggy-Sue

Dienstverlening

GGZ Vervoer en Personeel

GGZ Vervoer en Personeel

Dienstverlening

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Betaalbare website laten maken voor consultancybureau

Optimus Festum

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening