Mooie website camping Frankrijk Moulin des Jarasses

Camping Moulin des Jarasses

Judith en Andries verruilden het hectische Amsterdam voor het kleine dorpje Le Compas op het Franse platteland. Hun oog viel al snel op de camping Moulin des Jarasses. Hier wilden zij graag hun eigen camping van maken, met een gezellige ‘table d’hôte’ waar gasten elke avond kunnen aanschuiven. In 2013 werd het avontuur van Judith en Andries op beeld vastgelegd door het populaire tv-programma Ik Vertrek.

‘’Aanschuiven bij de immer gezellige table d’hôte, rivierkreeftjes vangen in het beekje, op pad met boswachter Rob of relaxen bij het zwembad.’’

De Tijdvooreensite site van Moulin des Jarasses

Judith en Andries hebben zichtbaar veel moeite gestoken in het vullen van de website. De site heeft veel uitgebreide content, zowel tekst als beeld, en elk type accommodatie is helder in kaart gebracht. Gasten kunnen overnachten in luxe safaritenten, vakantiewoningen of gewoon in een eigen tent of camper op de kampeerplek. Om ook binnenlandse vakantiegangers te trekken, is gekozen voor een meertalige website. Alle content is nu te lezen in het Nederlands én Frans. Hun passie voor de camping is haast in elke tekstregel te lezen. Dat zien we graag!