Kan ik het reserveringssysteem gebruiken voor hotels, B&B’s en horeca?

Voor elke branche zijn er tientallen reserveringssystemen beschikbaar met andere functionaliteiten. Er is dus niet één boekingssysteem voor bijvoorbeeld hotels, B&B’s én horecagelegenheden. Het boeken van een hotelkamer vereist namelijk weer andere functionaliteiten en invoervelden dan het reserveren van een tafeltje in een restaurant.

Veelgebruikte reserveringssystemen voor horeca

Op zoek naar een goed reserveringssysteem voor jouw restaurant of lunchroom? De bekendste zijn TheFork (voorheen IENS), Formitable en Resengo. Dankzij een  reserveringssysteem gericht op horeca, kunnen gasten 24/7 een tafeltje reserveren en hun reservering eenvoudig wijzigen. 

Veelgebruikte reserveringssystemen voor hotels en B&B’s

Run je jouw eigen bed and breakfast of hotel? Dan zijn boekingssystemen als Bed and Breakfast en Hoteliers.com een goede optie. Voor campings, bungalowparken en verhuurorganisaties van vakantiehuizen kun je gebruikmaken van Tommy Booking Support of Reflex Booking.

Veelgebruikte reserveringssystemen voor (schoonheids)salons

Meer dan 5000 beautysalons en kapperszaken kiezen voor het systeem Salonized. Met dit reserveringssysteem kun je onder andere eenvoudig transacties, afspraken en werkroosters beheren. Ook worden automatische afspraakherinneringen naar klanten gestuurd om no-shows te voorkomen.

In dit blogartikel over online boekingssystemen lees je meer over de diverse systemen en welke geïntegreerd kunnen worden met jouw Tijdvooreensite website.


Terug naar de veel gestelde vragen