Review systeem ReviewsOnMyWebsite

ReviewsOnMyWebsite

Wij durven te wedden dat je ooit iets hebt aangeschaft na het lezen van overtuigende reviews. De magische werking van social proof zelf ondervinden? Met de widget van ReviewsOnMyWebsite is het kinderspel om reviews van o.a. Google, Facebook en Trustpilot op jouw website te tonen.

Wat is ReviewsOnMyWebsite?

De widget van ReviewsOnMyWebsite maakt het gemakkelijk om Google-, Facebook-, Trustpilot- en Yelp beoordelingen op jouw website in te sluiten. De reviews worden geheel automatisch ingeladen. Dit scheelt jou het nodige klikwerk en bovendien is jouw site voorzien van de meest up-to-date reviews. De widgets zijn stuk voor stuk aan te passen naar jouw huisstijl. Kies voor de gratis versie of ga voor uitgebreide customize opties met een van de betaalde varianten. We zetten de belangrijkste features van ReviewsOnMyWebsite op een rij:

 • Reviews van diverse platformen (Facebook, Google, Yelp e.a.)
 • E-mail notificaties bij nieuwe reviews
 • Widgets zijn 100% responsive
 • Minimum Rating filter aanwezig
 • Eenvoudig te customizen

ReviewsOnMyWebsite Kosten

Oprechte testimonials die jij verzameld hebt op Google, Facebook of Trustpilot zijn niet alleen een mooie, maar ook een zeer functionele toevoeging aan jouw website. Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een tool als ReviewsOnMyWebsite. ReviewsOnMyWebsite biedt 4 verschillende abonnementen. De kosten variëren van €0 tot $25 per maand. Bij jaarlijkse facturering wordt 20% korting toegepast.

Gratis versie

De gratis versie van ReviewsOnMyWebsite is heel basic. In onze ogen wellicht wat té basic. Maar hé, je betaalt dan ook geen enkele cent extra. Met de gratis versie kun je een widget plaatsen met reviews van één platform naar keuze. De customize opties zijn hier aardig beperkt. Je kunt slechts één widget type kiezen (een simpele lijst) en worden er maximaal 5 beoordelingen getoond. De Minimum Rating filter is uitgeschakeld.

Betaalde versies

Wil je meer dan 5 reviews op jouw website of wil je reviews van verschillende platformen in één widget? Dan kom je uit bij de betaalde abonnementen van ReviewsOnMyWebsite. De goedkoopste kost $9 per maand (bij maandelijkse facturatie). Voor dit bedrag kun je een ongelimiteerd aantal reviews inladen en heb je toegang tot meer customize opties. Bij jaarlijkse betaling ontvang je ruim 20% korting. Met de lay-outs carousel en grid worden meerdere beoordelingen naast- en onder elkaar getoond. Vanaf het Growth-plan ($29 per maand) krijg je priority support plus geautomatiseerde review reminders. Eerst ontdekken of betalen voor ReviewsOnMyWebsite voor jou meerwaarde heeft? Elk pakket komt met een gratis proefperiode van 14 dagen.

Koppel ReviewsOnMyWebsite aan jouw website

‘Social proof’ is een onwijs krachtige marketingtool. Enthousiaste beoordelingen kunnen potentiële klanten een duwtje richting de conversietrechter geven. Het is dan ook raadzaam om jouw reviews van platformen als Trustpilot, Yelp, Tripadvisor en Google zichtbaar te maken op jouw website. Dankzij ReviewsOnMyWebsite kun je een dergelijke review widget binnen een paar muisklikken op je website installeren. Overweeg jij om ReviewsOnMyWebsite te gebruiken voor jouw eigen website? Tijdvooreensite zet de voor- en nadelen van de tool voor je op rij zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken:

Voordelen

 • Kan reviews inladen van 16 verschillende platformen
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Geen kennis nodig van HTML
 • Geen creditcard nodig
 • Betaalbaar
 • Je kunt op elk moment van abonnement wisselen

Nadelen

 • De gratis versie heeft zeer beperkte customize opties
 • Het inladen van reviews duurt soms lang

Integreer ReviewsOnMyWebsite met Tijdvooreensite

Wil jij ook jouw website conversie verhogen met behulp van social proof? Koppel jouw Tijdvooreensite website vandaag nog aan ReviewsOnMyWebsite. Wij helpen jou hier graag bij! We kunnen ook iets voor je betekenen als je nog geen website hebt of indien deze sterk verouderd is. Tijdvooreensite bouwt binnen een week een moderne website voor je. Voor slechts €649 heb je een compleet websitepakket met alles wat je nodig hebt. Uiteraard kunnen we de website aan een bestaande software als ReviewsOnMyWebsite of Elfsight voor het tonen van jouw klantbeoordelingen.

Meer weten over het websitepakket Ik wil voorbeeldwebsites zien