Elfsight Instafeed en meer social media widgets op je website

Elfsight

Jouw zakelijke Instagram-feed, Google reviews of een pop-up op jouw website? Elfsight biedt tientallen e-commerce en social media widgets om je website mee te verrijken, zowel gratis als betaald.

Wat is Elfsight?

Elfsight biedt een scala aanpasbare en coderingsvrije website-widgets met uitgebreide integratiemogelijkheden. Elfsight is van Russische makelij; het bedrijf werd in 2012 opgericht door Andrey Yusupov en Vladimir Fedotov. Op dit moment maken ruim 300.000 website eigenaren gebruik van de tool om het aantal sales én de interactie met hun bezoekers te verhogen. In het ‘assortiment’ van Elfsight vind je 70+ widgets voor o.a. social media, reviews en e-commerce. De keuze is reuze!

Dankzij Elfsight tover je in een mum van tijd een volledig werkende, mobielvriendelijke chatbox of Instagram feed tevoorschijn op jouw website. Je hebt dus géén kennis van HTML nodig. Die behulpzame vriend met quasi developer-skills? Ook die hoef je niet in te schakelen. Na het maken van een widget, rolt de tool een korte code uit. Kopiëren, plakken (in het code-gedeelte van de gewenste webpagina) en klaar! We zetten de belangrijkste functies van Elfsight op een rij:

 • Reviews van diverse platformen (Facebook, Google, Trustpilot e.a.)
 • Diverse mogelijkheden voor een live chat
 • Social media feeds
 • Widget voor leeftijdsverificatie
 • Widget voor QR-code
 • Pop-ups

Social media feed

Facebook feed op jouw website

De core features van Elfsight zijn wat ons betreft de responsive widgets voor een eye-catching Facebook, Pinterest en Instagram feed. Ben je meer van de rake teksten (lees Tweets), dan kun je met Elfsight ook jouw Twitter-feed op jouw website integreren. Voor het creëren van een social media feed zijn diverse templates beschikbaar. Er zijn templates voor het tonen van de gehele social media posts tot aan een on fleek overzicht van enkel de foto’s. Tot slot kun je o.a. de kleuren en het aantal posts per rij/ kolom aanpassen om de feed helemaal naar jouw smaak in te richten. Klaar met customizen? Link Elfsight aan het gewenste social media kanaal en plak de ontvangen code in de broncode van de gewenste pagina. Voila, de good looking social media feed van jouw merk pronkt op jouw Tijdvooreensite website!

Google reviews

Wil je potentiële klanten over de streep trekken met laaiend enthousiaste en lovende beoordelingen die je via Google hebt verzameld? Met Elfsight kun je Google reviews inladen op jouw Tijdvooreensite website. Op deze manier hoef je beoordelingen niet handmatig over te typen én komen nieuwe reviews automatisch op je website. Dat scheelt weer tijd!


Er zijn diverse templates beschikbaar. Zo kun je ervoor kiezen om op een pagina een carrousel of grid te tonen van Google reviews. Nog een mogelijkheid is de zogeheten Badge die jouw gemiddelde reviewscore toont (cijfer + sterren). Deze badge wordt over het algemeen in de rechterbenedenhoek van de website geplaatst. In jouw Elfsight account hoef je simpelweg je bedrijfsnaam in te voeren om de juiste reviews te laden. In het account zijn enkele functies aanwezig om de vormgeving van de Google reviews widget te wijzigen.

WhatsApp chat

Wie zijn websitebezoekers de mogelijkheid wil geven om op een laagdrempelige manier contact te leggen, kan met Elsfight een WhatsApp chat op zijn site plaatsen. Ook deze widget is qua vormgeving hier en daar te customizen. Denk hierbij aan het welkomstbericht, de foto en de naam van jouw ‘supportheld’. Fijn: je kunt de kleuren van de WhatsApp chat wijzigen zodat deze mooi aansluit op de kleuren van je huisstijl. Zodra iemand op de chat-button klikt om een gesprek te starten, wordt diegene doorgestuurd naar WhatsApp op zijn smartphone óf WhatsApp Web op desktop.

Dankzij Elfsight WhatsApp chat op website

Pop-up

Met een pop-up op jouw website kun je extra aandacht vragen voor iets belangrijks. Een pop-up is een klein venster dat verschijnt bovenop de webpagina die open staat. Pop-ups lenen zich uitstekend om speciale aanbiedingen, aankomende releases of belangrijke wijzigingen binnen je bedrijf direct voor de ogen van je websitebezoeker te krijgen. Elfsight biedt een aantal aantrekkelijke templates waarvan je de grootte, kleuren en afbeeldingen kunt wijzigen. De customize opties zijn aardig uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om devices en pagina’s uit te sluiten van de pop-up.

Houd websitebezoekers direct op de hoogte middels pop-ups

Elfsight prijzen

Elfsight biedt momenteel 4 verschillende paketten aan: Lite, Basic, Pro en Enterprise. Voor elk type bedrijf, groot of klein, is er wel een geschikt pakket. 

Lite plan

Heb jij als ondernemer één website en wil je gebruikmaken van slechts één widget? Dan is het Lite plan van Elfsight wellicht de beste keuze voor jou. Het Lite plan kost $0. Goedkoper kan niet, maar daar staan wel wat beperkingen tegenover. Het belangrijkste is dat jouw widget (eentje dus) circa 150 tot 200 keer per maand ingeladen wordt. Elfsight hanteert namelijk een zogeheten ‘view limit’. Trekt jouw site maandelijks 500+ bezoekers? Dan krijgt ruim de helft van je bezoekers de widget niet te zien.

Basic plan

Met het Basic plan heb je toegang tot 3 widgets voor al jouw websites. Aan de widgets hangt een limiet van 5.000 views per maand. Het Basic plan is ideaal voor start-ups en kleine ondernemingen. Als extraatje heb je recht op support van Elfsight én wordt het Elfsight logo van alle widgets verwijderd.

Pro plan 

Pro Plan biedt jou toegang tot 9 verschillende widgets. Het grote verschil zit ‘m in het maandelijkse ‘view limit’. Kies je voor Pro, dan worden alle widgets maximaal 50.000 keer per maand vertoond. Dit maakt het Pro plan een goede keuze voor bedrijven die aan de start staan van hun groeicurve.

Premium plan

Trekt jouw website héél veel traffic? Dan kun je uit de voeten met het Premium plan. Dit is het duurste pakket van Elfsight. Hiermee heb je tot 21 widgets met een onbeperkte view limit, op een ongelimiteerd aantal websites. Ook heb je recht op premium support.

Koppel Elfsight aan jouw website

Voor aantrekkelijk ogende pop-ups, een social media feed of een leeftijdsverificatie tool heb je helemaal geen maatwerk website nodig. Dankzij de widgets van Elfsight kun je dergelijke features eenvoudig zelf op je website installeren. En dat ook nog eens voor een prima prijs. Overweeg jij om Elfsight te gebruiken voor jouw eigen website? Tijdvooreensite zet de voor- en nadelen van de tool voor je op rij zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken:

Voordelen

 • Keuze uit veel verschillende widgets (70+)
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Geen kennis nodig van HTML
 • Geen creditcard nodig
 • De gratis versie biedt veel customize opties
 • Zeer uitgebreide (Engelstalige) Help Center
 • Je kunt op elk moment van pakket switchen

Nadelen

 • De gratis versie is redelijk beperkt in gebruik (1 type widget)
 • Teveel widgets kunnen je website traag maken

Integreer Elfsight met Tijdvooreensite

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw Tijdvooreensite website koppelen aan Elfsight? Wij zorgen voor een feilloze integratie! We kunnen ook iets voor je betekenen als je nog geen website hebt of indien deze sterk verouderd is. Tijdvooreensite bouwt binnen een week een moderne website voor je. Voor slechts €649 heb je een compleet websitepakket met alles wat je nodig hebt. Uiteraard kunnen we de website aan een bestaande software Elfsight of Snapwidget.

Meer weten over het websitepakket Ik wil voorbeeldwebsites zien