Website café - restaurant De Eendracht

De Eendracht

Café- restaurant De Eendracht is de uitgelezen plek voor een kop koffie met je vrienden of (zakelijke) lunch. De Eendracht hecht waarde aan lokaal eten. Op elk bord zijn dan ook verse producten uit de streek te vinden. Zo komt het vlees op de menukaart van boerderij De Lindenhoff uit Baambrugge. Houden wij van, lekker eten uit eigen buurt! Je vindt De Eendracht in Abcoude, Maarssen en Weesp.

‘’De Eendracht is er voor iedereen; Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s en meer.’’

De Tijdvooreensite site van De Eendracht

De gezellige sfeer van de diverse locaties van De Eendracht wordt zowel in beeld als in typografie overgebracht. Ben je als bezoeker gecharmeerd geraakt? Dan kun je online het menu vol lekkere gerechten bekijken en direct een tafel reserveren.

In de footer staat een interactieve plattegrond met een opvallende marker voor de locatie van het café - restaurant. Wil je ook zo’n Google Maps kaartje inclusief reviews en routebeschrijving functie op je website? Lees dan snel onze blog over de Google Maps API voor een handig stappenplan.