Website voorbeeld Camping Briza

Camping Briza in Tsjechië

In 2008 ruilden Hella en Anja Nederland definitief in voor Tsjechië om hier hun eigen camping te beginnen. In het dorpje Briza, net over de grens met Duitsland, verwelkomen zij nu jaarlijks vele gasten die van het natuurrijke gebied komen genieten. De camping (ruim 1,2 hectare groot) beschikt over diverse type accommodaties, waaronder 40 ruime kampeerplaatsen, 10 trekkershutten en 3 chalets.

‘’De camping is kleinschalig en ligt bij een prachtig natuurgebied die wij niet negatief willen belasten. Het uitgangspunt voor ons is duurzaam met de omgeving omgaan.’’

De Tijdvooreensite site van Camping Briza

Hella en Anja creëerden met ons website pakket een tijdloze campingwebsite. Op de site kunnen vakantiegangers de verschillende accommodaties bekijken, de tarieven inzien en meer te weten komen over de bezienswaardigheden in de omgeving. Via het uitgebreide contactformulier kan men online een plek op de camping in Briza boeken. Er is gebruik gemaakt van een groot aantal modules. Van de slidermodule tot aan de diensten- en fotoalbummodule. De kans is groot dat in de toekomst de website een Engelstalige en Duitstalige versie krijgt om ook anderstaligen te bedienen.