SEO tekstschrijven en website pakket voor Retraite organisator

Bella Donna Retreats

Bella Donna Retreats organiseert retraites in Italië voor vrouwen vanaf 40 jaar. In samenwerking met gynaecologen en orthomoleculaire experts wordt de échte oorzaak van vermoeidheid en andere klachten achterhaald. Een retraite met een wetenschappelijke achtergrond, géén zweverig gedoe. De activiteiten vinden plaats in het complex La Montagnola Retreat nabij Toscane. De prachtige omgeving en het zwembad zorgen voor een waar vakantiegevoel!

‘’De basis van iedere retreat week is uitrusten en je krachten weer verzamelen. Niet om ze daarna weer op te gebruiken!’’

De Tijdvooreensite site van Bella Donna Retreats

Door de kleuren en typografie straalt de website van Bella Donna Retreats rust en vrouwelijkheid uit. En laat dat nu precies de bedoeling zijn. Er is goed gebruik gemaakt van de verschillende modules, waaronder formulieren, diensten, fotoalbums, call2actions (buttons en paginabrede balken) en grids.

Onze inhouse tekstschrijver ontfermde zich over de content. In samenwerking met de oprichter Renske creëerde zij uitgebreide evenwel scanbare pagina’s voor de retraite, de locatie en de verschillende doelgroepen. De SEO-proof doelgroep pagina's (overgang en burn-out) zijn zeer gericht op de klachten die middels de retraite behandeld kunnen worden. Ook geen werk aan teksten voor je website? Check snel onze SEO service.