B&B Wilhelmina Haarlem

Bed and Breakfast Wilhelmina

Wie zijn bezoek aan Haarlem wil combineren met een bijzondere overnachting, moet zeker een kamer reserveren bij Bed and Breakfast Wilhelmina. Deze B&B van Ingrid is gelegen aan het prachtige Wilhelminapark, op steenworp afstand van het park en het Frans Hals Museum. De kamer is in de stijl van de schilder Van Gogh en is van alle gemakken voorzien. 

‘’Voor mij is het heel belangrijk dat u zich thuis voelt, of u nu voor zaken bij mij logeert, een weekendje weg bent of heerlijk op vakantie bent.’’

De Tijdvooreensite site van B&B Wilhelmina

Voor B&B Wilhelmina was Tijdvooreensite als lokale webbouwer in Haarlem een voor de hand liggende keuze. Alles klopt aan de website van de idyllische Bed & Breakfast. Van een goede balans tussen tekst en beeld tot duidelijke buttons met een call-to-action. De foto’s zijn tevens visueel erg aantrekkelijk waardoor je direct enthousiast raakt om hier te overnachten. Op de website valt niet alleen veel te lezen over de B&B zelf, maar ook over de omgeving van Haarlem. Van vele bezienswaardigheden in de historische binnenstad tot toeristische trekpleisters in de de buurt. Overtuigd van de charme van de stad én B&B Wilhelmina? Dan kun je online direct een kamer reserveren. In dit blog lees je meer over reserveringssystemen voor o.a. Bed & Breakfasts.