Horecawebsite laten maken Zandvoort

Strandpaviljoen Tijn Akersloot

Bij Tijn Akersloot is het goed vertoeven. Dit strandpaviljoen in Zandvoort is al sinds 1965 een begrip. Gasten kunnen hier het hele jaar door aanschuiven op het terras voor een lunch, borrel of diner. Mét uitzicht op zee. Iets te vieren? Tijn Akersloot is af te huren als feestlocatie of voor zakelijke doeleinden.

Een unieke plek aan het strand en tegen de duinen, voor iedereen die een dagje aan het strand wil werken of wil feesten met zand tussen de tenen.

De Tijdvooreensite site van Tijn Akersloot

Wie de website van Tijn Akersloot bezoekt, is direct in de vakantiemodus. De strakke foto’s van het paviljoen, de geel/blauwe kleuren en frisse typografie zorgen voor die aangename beach vibe. Niet alleen over de vormgeving is goed nagedacht. Ook aan de inhoud en de indeling is veel aandacht besteed. Centraal staan de segmenten Feest en Zakelijk. Beide onderverdeeld in specifieke activiteiten zoals trouwen, vergaderen en bedrijfsfeesten. Deze aparte pagina’s zorgen dat bezoekers op hun wenken worden bediend met enkel relevante informatie over zaken als de ruimten, prijzen en faciliteiten. Daarbij komt dit de vindbaarheid (SEO) ten goede. Gewoon even langshoppen voor een burger of zoetige snack? Op de horecawebsite van Tijn Akersloot is de menukaart in een oogwenk gevonden. Om online reserveren mogelijk te maken, is de website gekoppeld aan Guestplan.