Betaalbare website verslavingsexpert Peggy-Sue

Verslavingsexpert Peggy-Sue

Wie eens en voor altijd korte metten wilt maken met zijn verslaving, kan bij Peggy-Sue aankloppen. Peggy-Sue Figueira en haar team bieden professionele hulp bij allerlei soorten verslavingen, waaronder alcohol- en eetverslaving. De verslavingsexpert is regelmatig op de Nederlandse televisie te zien. Zo trad zij in het reality programma Verslaafd! op als interventionist.

“Iedereen is waardevol en ik gun elke verslaafde een behandeling om dat weer in te zien. Ik help verslaafden, hun familie en naasten om actie te ondernemen.’’

De Tijdvooreensite website van Peggy-Sue

Uitgebreid en professioneel. Dat zijn de woorden die de Tijdvooreensite website van Peggy-Sue wellicht het beste omschrijven. Potentiële cliënten kunnen via het overzichtelijke menu snel de gewenste informatie vinden. Of het nu om extra informatie gaat over de verschillende behandelingen, of voor welke verslavingen zij bij de expert terecht kunnen.

Een behandeling aangaan voor een verslaving is niet zomaar iets. Je moet over een drempel heen en de volledige zekerheid hebben dat het je iets oplevert. Peggy-Sue snapt dit en biedt zogeheten social proof door middel van haar blogitems en ervaringen van oud-cliënten. Tot slot is gebruik gemaakt van de FAQ-module om mensen snel antwoord te geven op veelvoorkomende vragen en hen sneller te laten ‘converteren’.

Gerelateerde websites

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening

Website laten maken voor groothandels

Panel Vision BV

Dienstverlening - Bouwbedrijven

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening