Jouw website koppelen met Resengo

Resengo

Resengo maakt het beheren van reserveringen, afspraken, takeout, delivery en cadeaubonnen makkelijk. Het online reserveringssysteem is geschikt voor allerlei sectoren, waaronder de horeca en retail.

Over Resengo

Resengo is een online reserveringssysteem voor de beauty & wellness, B&B’s en de retail. Voor de horeca biedt Resengo een specifiek reserveringssysteem, genaamd Resengo Tafels. Resengo wordt gezien als een van de grote jongens onder de boekingssystemen. De tool werd in 2003 in Antwerpen opgericht door Dirk Gypen en in oktober 2017 werd een Nederlandse bedrijfstak opgestart. Op dit moment maken ruim 4000 ondernemers in allerlei sectoren gebruik van Resengo. Enkele voorbeelden van websites met de Resengo widget zijn MOOD in Eindhoven en onze geliefde Haarlemse restauranttoppers Frenchie en Michelin-sterrenrestaurant Olivijn.

Het reserveringssysteem van Resengo

Met Resengo is het handmatig bijhouden van reserveringen verleden tijd. Via de tool kunnen gasten 24/7 een reservering aanmaken en wijzigen. Resengo telt maar liefst 1000 (!) functionaliteiten en biedt hiermee de nodige flexibiliteit. Enkele main features zijn de afhaal & delivery module, cadeaubon verkoop en promoties. Horecazaken hebben binnen één oogopslag een overzicht van de geboekte tafels, het aantal verwachte gasten en hun (dieet)wensen. Ook voor kappers, beautysalons en sauna’s maakt Resengo afspraken beheren gemakkelijk.


Veel aandacht gaat uit naar de bestrijding van no-shows. Dit doet Resengo o.a. door middel van automatische bevestiging, herinneringen via mail of sms en voorschotten. Zo kozen MaMa Kelly en restaurant RIJKS in Amsterdam bijvoorbeeld voor aanbetalen of creditcardgarantie bij restaurantreserveringen. Tot slot kun je de widget makkelijk op elke pagina zichtbaar maken en aanpassen naar je eigen huisstijl. We zetten de belangrijkste functies van Resengo op een rij:

 • Online reserveren
 • Reserveren via Google
 • Afhalen/bezorg-optie
 • Cadeaubonnen
 • Promoties
 • Tafelmanagement
 • Restofoon 2.0
 • Diverse koppelingen mogelijk (MailChimp, Lightspeed)

Een geoptimaliseerde bezetting

Met het Resengo reserveringssysteem op je website, ben je zeker van een geoptimaliseerde bezetting. Of je nu een restaurant of nagelsalon hebt; de tool helpt jou om de beschikbare plekken zo efficiënt mogelijk in te delen. Met Resengo kun je eenvoudig voorkeuren instellen om te bepalen hoe en wanneer klanten kunnen serveren. Het is zelfs mogelijk om Resengo geheel automatisch tafels te laten inboeken. Wil je voorkomen dat meerdere groepen tegelijk binnenkomen? Dan kun je spreidingen van reservaties instellen. Dit kan op dagniveau, weekniveau en zelfs op jaarniveau. Deze technische functie is met name ideaal voor fine dining restaurants waar persoonlijke aandacht een belangrijk onderdeel is van de ervaring.

Reserveren via Google

De online zoekmachine Google is voor velen hét startpunt in de zoektocht naar een leuk restaurantje; zowel in de buurt als wat verder weg. Restaurants die werken met Resengo, kunnen ook reserveringen ontvangen via Google. Zowel in de zoekmachine als in Google Maps is een grote knop zichtbaar welke rechtstreeks reserveren mogelijk maakt. Hierbij wordt géén fee berekend. Een nadeel van deze ‘extensie’ is dat wijzigingen in de beschikbaarheid van tafels elke 24 uur worden geüpdatet. Daarbij vallen een aantal Resengo functionaliteiten, waaronder cadeaubonnen en het vragen een voorschot, weg.

Restofoon 2.0

Word je tijdens openingsuren nog steeds platgebeld met de vraag of je een tafeltje vrij hebt? Met Restofoon van Resengo ben je een stuk minder tijd kwijt aan telefonische reserveringen. De Restofoon is een antwoordapparaat dat jouw telefonische reserveringen behandelt in jouw plaats. Een virtuele assistent stelt gerichte vragen aan jouw gast (datum, aantal personen etc.) en zet de reservering direct in het systeem. Kijk, dat vinden wij een leuke en handige toevoeging!

Resengo Tafels prijzen

Horecazaken hebben bij Resengo keuze uit 3 verschillende abonnementen: Essential, Professional en Ultimate. Bij elk abonnement kunnen de kosten maandelijks of jaarlijks van je rekening worden afgeschreven. Bij jaarlijkse betaling scoor je 17% korting.

Essential

Met Resengo Essential heb je een geautomatiseerd en vereenvoudigd reserveringsplatform in handen. Met dit pakket kun je reserveringen, gastenvoorkeuren en feedback beheren.

Professional

Met Resengo Professional krijg je bezettingsoptimalisatie op maat en met een verfijnd tafelplan. Dit pakket is een stuk uitgebreider dan Lite en bevat o.a. features tegen no-shows, gepersonaliseerde mailing, individuele- of groepsopleiding en de mogelijkheid om statistieken te bekijken.

Ultimate

Is Resengo Professional net iets te beperkt voor jouw horecazaak, dan kun je uit de voeten met Resengo Ultimate. Hiermee heb je toegang tot een uitgebreid gebruikersbeheer, premium support en kun je de customer journey volledig naar eigen smaak aanpassen. Een extra functionaliteit van dit pakket is parkingbeheer.

Koppel Resengo aan jouw website

Of je nu een eigen restaurant runt of een schoonheidssalon; Resengo heeft de tools in huis om jouw business succesvoller te maken. Wil je net als 3000+ ondernemers ook Resengo op je website? Tijdvooreensite zet de voor- en nadelen van het reserveringssysteem voor je op rij zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken:

Voordelen

 • Geen commissie per couvert
 • Widget aanpasbaar aan je huisstijl
 • Nederlandstalige helpdesk
 • Gratis vermelding op Resengo.com
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Tafels kunnen automatisch ingeboekt worden
 • Ruim 1000 functionaliteiten

Integreer Resengo met Tijdvooreensite

Heb je al een Tijdvooreensite website voor je eigen onderneming en wil je deze koppelen aan het reserveringssysteem van Resengo? Tijdvooreensite regelt het voor je! Fijn, dit scheelt jou tijd en gedoe met lange HTML-codes. Heb je nog geen website óf is de website voor je horecazaak, beautysalon of tattooshop sterk verouderd? Tijdvooreensite bouwt binnen een week een moderne website voor je. 100% responsive en eenvoudig zelf te beheren. Uiteraard kunnen we deze aan een bestaand boekingssysteem koppelen, zoals Resengo, TheFork of Formitable.

Meer weten over het websitepakket  Bekijk website voorbeelden