Cursus SEO voor beginners

CURSUS SEO VOOR BEGINNERS

HOE LAAT JE JOUW WEBSITE GOED SCOREN IN GOOGLE

Ga aan de slag met tips, voorbeelden en checklists

Cursus SEO voor beginners

Je hebt een mooie huisstijl, een strakke website en een goed product. Maar nu is het wachten op websitebezoekers! Helaas komen die meestal niet vanzelf en zul je er dus voor moeten zorgen dat jouw website goed scoort in de zoekmachines. Hoe pak je dat aan?

In de cursus SEO voor beginners laat SEO-expert Paul van Deursen zien op welke manieren je je website kunt optimaliseren zodat je hoger in Google komt. Hij leert je daarbij ook hoe je meer succes uit een websitebezoek kunt halen. Tijdens de cursus krijg je veel concrete tips, voorbeelden uit de praktijk en checklists om mee aan de slag te gaan. Bovendien is er volop ruimte voor vragen en discussie.

Aankomende cursusdata:

Nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data waarop de SEO cursus van start gaat!

Wat leer je?

  • begrijpen hoe Google jouw website waardeert
  • hoe je de juiste zoekwoorden voor jouw website vindt
  • hoe je content optimaliseert voor de gevonden zoekwoorden
  • hoe je bezoeker kunt laten doen wat jij wil (conversie)

Met welk resultaat?

Wanneer je alles wat je tijdens de cursus geleerd hebt, in de praktijk toepast, zul je zien dat binnen afzienbare tijd je website beter presteert:

  1. hogere posities in de zoekmachines
  2. meer (terugkerende) bezoekers 
  3. meer verkopen en/of ingevulde contactformulieren

Dit zijn resultaten die niet zomaar van tijdelijke aard zijn; je website zal ook voor de lange termijn verbeteren en niet snel wegzakken in de zoekresultaten. 

Kosten

SEO voor beginners is een praktische en leerzame cursus waarin Paul zijn kennis van zoekmachines en websites met je deelt en je van makkelijke en direct toepasbare tools voorziet. Voor deze cursus betaal je 150 euro (excl. btw). De cursus vindt plaats in kleine groepen zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en antwoord op je vragen. 

Schrijf je in

Heb je nog vragen of interesse om met meerdere collega's een cursus te volgen, neem dan contact met ons op. Wil je op de hoogte blijven van de curusdata? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.