Moderne website voor De Sinterklaasfabriek

De Sinterklaasfabriek

Elk jaar rond 5 december helpt De Sinterklaasfabriek mensen aan een mooi Pieten kostuum of outfit van de goedheiligman. Ze laten je de deur uit gaan als exacte gelijkenissen van Sint of Piet, inclusief de juiste accessoires en schmink. Geen half werk dus. De Sinterklaasfabriek biedt kwalitatieve, handgemaakte kostuums, maar je kunt ook een kostuum huren als je voorkeur niet bij maatwerk ligt.

‘’Onze filosofie is simpel: om ervoor te zorgen dat u de mooiste Sint of Piet bent, moeten wij de beste zijn. Vandaar ons gevoel voor perfectie!’’

De Tijdvooreensite site van De Sinterklaasfabriek

Een bezoek aan de website van De Sinterklaasfabriek brengt je direct in de feestelijke decemberstemming, ook als het hoogzomer is. De slider toont visueel aantrekkelijke beelden van Sinterklaas en diverse Pieten, iets wat eigenlijk ook niet zou mogen ontbreken. Dit geldt ook voor de rode kleur van de buttons en accenten. Belangrijke pagina’s voor De Sinterklaasfabriek zijn de werkwijze en het aanbod van kostuums. Op de website staan zeer gedetailleerde foto’s van de Sinterklaas en Pieten kostuums zodat bezoekers precies weten wat ze aanschaffen. Op de reserveringspagina is een formulier ingevoegd om het reserveren van een kostuum gemakkelijk te maken.

Gerelateerde websites

Voorbeeld website Standby Beveiliging

Standby Beveiliging

Dienstverlening

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Website pakket voor mode academie Amsterdam

NL Mode Academie

Dienstverlening

Betaalbare website verslavingsexpert Peggy-Sue

Peggy-Sue

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening