Moderne website voor De Sinterklaasfabriek

De Sinterklaasfabriek

Elk jaar rond 5 december helpt De Sinterklaasfabriek mensen aan een mooi Pieten kostuum of outfit van de goedheiligman. Ze laten je de deur uit gaan als exacte gelijkenissen van Sint of Piet, inclusief de juiste accessoires en schmink. Geen half werk dus. De Sinterklaasfabriek biedt kwalitatieve, handgemaakte kostuums, maar je kunt ook een kostuum huren als je voorkeur niet bij maatwerk ligt.

‘’Onze filosofie is simpel: om ervoor te zorgen dat u de mooiste Sint of Piet bent, moeten wij de beste zijn. Vandaar ons gevoel voor perfectie!’’

De Tijdvooreensite site van De Sinterklaasfabriek

Een bezoek aan de website van De Sinterklaasfabriek brengt je direct in de feestelijke decemberstemming, ook als het hoogzomer is. De slider toont visueel aantrekkelijke beelden van Sinterklaas en diverse Pieten, iets wat eigenlijk ook niet zou mogen ontbreken. Dit geldt ook voor de rode kleur van de buttons en accenten. Belangrijke pagina’s voor De Sinterklaasfabriek zijn de werkwijze en het aanbod van kostuums. Op de website staan zeer gedetailleerde foto’s van de Sinterklaas en Pieten kostuums zodat bezoekers precies weten wat ze aanschaffen. Op de reserveringspagina is een formulier ingevoegd om het reserveren van een kostuum gemakkelijk te maken.

Gerelateerde websites

Sfeerimpressie van een communicatie meeting

Soho Communications

Dienstverlening

Website laten maken Haarlem voor het MKB

Your Business Leads

Dienstverlening

Betaalbaar website pakket voor taxi service

Taxi-First

Dienstverlening

twee mannen aan het werk

Zakelijke brievenbus

MKB - Dienstverlening

Betaalbare website voor taxibedrijf Haarlem

My Cab Haarlem

Dienstverlening