Website laten maken voor masseur

De Massagerette

In de sfeervolle Haarlemse wijk de Vijfhoek vind je De Massagerette. Hier kun je uitgebreid genieten van een holistische massage met hotstones door Elles en haar team. Elles biedt verschillende ontspanningsmassages aan waarbij onder meer reiki, lomi lomi, aromatherapie, yoganidra en deeptissue worden geïntegreerd.

‘’Gun jezelf een deep dive door met jezelf op reis te gaan en te luisteren naar de signalen van je lichaam en geniet van jouw devine me-time op onze heerlijk zachte massagetafel.’’

De Tijdvooreensite site van De Massagerette

Je kunt zien dat er veel aandacht besteed is aan de website van De Massagerette. Alle teksten, foto’s, kleuren, lettertypen en de lay-out zijn zorgvuldig door Elles gekozen en gemaakt. Bezoekers worden niet alleen getrakteerd op prachtige foto’s, maar ook op de gewenste informatie waaronder het aanbod massages en de tarieven. Op website is tevens een sfeerimpressie te vinden van de praktijkruimte en kan men zien hoe Elles te werk gaat. De foto’s zijn duidelijk genomen door een fotograaf waardoor de website een professionele look & feel krijgt. De Massagerette is een mooi online visitekaartje geworden om trots op te zijn.